Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İBB’den Erdoğan’a 'tatil' yanıtı: 302 gün izin yapmış!

İBB’den Erdoğan’a 'tatil' yanıtı: 302 gün izin yapmış!
0
23

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Erdogan%2Dile%2Dgorusen%2DImamoglu%2DOyunuza%2Dtalibim%2Ddedim%2Dgulumsedi%2D215087%2Ejpg

Yapılan açıklamada; “İstanbul Büyükşehir eski Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 yıl 7 aylık misyon müddetinde toplam 302 gün müsaade yaptığı tespit edilmiştir” denildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Rize’deki toplu açılış merasiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri (İBB) Ekrem İmamoğlu’nu maksat almıştı. Erdoğan, “CHP’li belediye liderlerinin neredeyse tamamı birkaç ayda gerçek yüzlerini gösterdiler. İstanbul’u sel bastı, beyefendi tatilde. Daha dün bir bugün iki. Ben başbakanlığımda da cumhurbaşkanlığımda da bu türlü tatil yapamadım” demişti.

İBB tarafından Erdoğan’ın belediye başkanlığı periyodunda kullandığı müsaadeler paylaşıldı.

Paylaşımda; “İstanbul Büyükşehir eski Belediye Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 yıl 7 aylık vazife müddetinde;

– 135 gün müsaade

– 139 gün vazife müsaadesi

– 21 gün rapor

– 7 gün mazeret müsaadesi olmak üzere toplam 302 gün müsaade yaptığı tespit edilmiştir” denildi.

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt