Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

IBM ThinkPad BIOS

IBM ThinkPad BIOS
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar kolay gelsin hepinize Benim sorunum IBM ThinkPad bir Laptop var ve açılışta şifre istiyor Üç kere şifre girme hakkı veriyor eğer üçüde yanlışsa tekrar kapatıp açmak gerekiyor uzun süredir kullanmadığım için ben şifreyi hatırlamıyorum Pili söküp yaklaşık 12 saat bekleyip tekrar taktım ama yine şifre istemeye devam ediyor hatta pil yokken bile açtım yine şifre istiyor Pilin yakınlarında da resetleme için jumper falan göremedim ne yapmam lazım nasıl açacam bilgisayarı acaba başka biryerlerde başka bir pil falan mı var benim göremediğim
Yardım lütfen

Similar threads

Arkadaşlar kolay gelsin hepinize Benim sorunum IBM ThinkPad bir Laptop var ve açılışta şifre istiyor Üç kere şifre girme hakkı veriyor eğer üçüde yanlışsa tekrar kapatıp açmak gerekiyor uzun süredir kullanmadığım için ben şifreyi hatırlamıyorum Pili söküp yaklaşık 12 saat bekleyip tekrar taktım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkadaşlar kolay gelsin hepinize Benim sorunum IBM ThinkPad bir Laptop var ve açılışta şifre istiyor Üç kere şifre girme hakkı veriyor eğer üçüde yanlışsa tekrar kapatıp açmak gerekiyor uzun süredir kullanmadığım için ben şifreyi hatırlamıyorum Pili söküp yaklaşık 12 saat bekleyip tekrar taktım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Konuyu Doğru yere mi açtım bilmiyorum fakat arkadaşlar benim bi sorunum var Acer aspire 5742G note book pc var bendeBios a şifre koydum fakat şifreyi unuttumbios pilini bulamadım formatlicam fakat bios şifresi istiyor ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Konuyu Doğru yere mi açtım bilmiyorum fakat arkadaşlar benim bi sorunum var Acer aspire 5742G note book pc var bendeBios a şifre koydum fakat şifreyi unuttumbios pilini bulamadım formatlicam fakat bios şifresi istiyor ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt