Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

IBM Thinkpad t23 - Ses Driveri

IBM Thinkpad t23 - Ses Driveri

Similar threads

merhaba arkadaşlar, bi yerden elimde ibm thinkpad a20m (laptop) geçti, windows xp yükledim herşeyi tanıdı fakat bir tane bilinmeyen aygıt var ve ethernet kartı tanınmamış olsa gerek ki ağ kurulamıyor veya herhangi bir ag bağlantısı mevcut diil internete bağlanamıyorum ve de ibm in kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
merhaba arkadaşlar, bi yerden elimde ibm thinkpad a20m (laptop) geçti, windows xp yükledim herşeyi tanıdı fakat bir tane bilinmeyen aygıt var ve ethernet kartı tanınmamış olsa gerek ki ağ kurulamıyor veya herhangi bir ag bağlantısı mevcut diil internete bağlanamıyorum ve de ibm in kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar öncelikle merhaba Konuyu Nereye Açacağımı Bilemedim 2 haftadır driverlerini bulmaya çalıştığım bir laptop var Sitesinden indirmeyide bilmiyoruz Acaba Marka ve modelini versem bana upload edebilirmisiniz Cpuz den Aldığım Bilgiye Göre:: Marka : IBM Thinkpad Model : 1834BWG...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Ürün alanındaki zenginliğiyle teknolojin liderlerinden Lenovo, IBM x86 Sunucu satın alımı tamamlandı Lenovo ve IBM, bugün Lenovo ’nun IBM ’in x86 server iş biriminin satın alma denetiminin tamamlandığını ve tarafların 1 Ekim 2019 itibariyle çalışmalara başlayacağını duyurdu Bu satış, Lenovo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,497Konular
981,952Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt