İbo Altın Kelebekten Meydan Okudu İbrahim Tatlıses Haberleri İbrahim Tatlıses Altın Kelebek İbrahim Tatlıses te Altın KelebekteydiVe kendisini vuranlara meydan okuduİşte haberin detayları aşağıdaİbrahim Tatlıses Kral Tv Müzik Ödüllerindede bastonunu fırlatarak gücünü göstermiştiİşte şimdide meydan okudu) İbo, Altın Kelebek'ten Meydan Okudu 1548637919 1548637919 iboaltinkelebektenmeydanokudu5c4e56e4cb816iboaltinkelebektenmeydanokudu5c4e56e4cb816 iboaltinkelebektenmeydanokudu5c4e56e4cb816 İbrahim Tatlıses, kendini vuranlara Altın Kelebek'ten meydan okudu: Allah'ın izni olmadan öbür tarafa gönderemezler! 39 Altın Kelebek ödüllerinde Yılın Fantazi Müzik Erkek Şarkıcısı ödülünü almak için sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, kendisine silahlı saldırı düzenleyenlere de buradan meydan okudu BU İŞİ YAPANLAR, KAYBOLACAĞIMI ZANNETTİLERTatlıses, şöyle konuştu: demin babanın kızı (Vuslat Doğan Sabancı) anlattı; dedi ancak kelebeğin ömrü 24 saattir Aslında bu işi yapanlar benim kaybolacağımı, kelebek gibi uçacağımı zannettiler değişik tarafa lakin dualar ve Allah'ın izni olmadan beni kimse öbür tarafa gönderemeyecek Ben kelebek gibi uçtum ve buraya geldimMEMO'NUN SELAMI VARİbrahim Tatlıses, törenden bir saat önce geçtiğimiz akşam hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'i ziyaret ettiğini de söyleyerek Memo, bana oradan selam gönder, dedi Memo, selamını da gönderiyorum buradandedi Haliç Kongre Merkezi'ndeki 39 Altın Kelebek Ödülleri'ni, Yalan Dünyadizisinin oyuncuları Sarp Apak, Öner Erkan ve İrem Sak sundu Gecede Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, Göksel, Murat Boz ve Gökçe şarkılarını seslendirdi Hürriyet Gazetesi okurlarının belirlediği, 20112019 sezonunun en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği tören; sanat, medya ve meslek dünyasının meşhur isimlerini bir araya getirdi YALAN DÜNYANIN YALAN KELEBEKLERİ 39 Altın Kelebek ödül töreninde az kalsın tüm ödüller Yalan Dünya'ya gidince sosyal medya da abes durmadı 39 Altın Kelebek ödülleri, Haliç Kongre Merkezi'ndeki törenle sahiplerini buldu id Gecede Kanal D'nin komedi dizisi Yalan Dünya4 dalda ödül aldı Yalan Dünya; En İyi Senarist (Gülse Birsel), En İyi Komedi Dizisi, En İyi Bayan Komedi Oyuncusu (Gupse Özay) ve En İyi Erkek Komedi Oyuncusu (Bartu Küçükçağlayan) ödüllerinin sahibi oldu Oysa özellikle bir fenomen olan Leyla ve Mecnunun esamesinin okunmayıp komedideki bütün ödüllerin Yalan Dünyaya gitmesi, sosyal medyada tenkit konusu oldu ALTIN KELEBEKLER En İyi Bayan Spiker: Esra Erol En iyi Kadın Pop Şarkıcı: Ajda Pekkan Yılın Şarkısı: Yakar Geçerim (Söz Müzik: Tarkan) En İyi Drama: Müthiş Yüzyıl En İyi Senarist: Gülse Birsel En İyi Bayan Oyuncu: Meryem Uzerli En İyi Erkek Oyuncu: Kıvanç Tatlıtuğ En İyi Fantazi Müzik Kadın Solisti: Ebru Gündeş En İyi Fantazi Müzik Erkek Solisti: İbrahim Tatlıses En İyi Kadın Haber Spikeri: Nazlı Tolga En İyi Erkek Haber Spikeri: Mehmet Ali Birand En İyi Komedi Dizisi: Yalan Dünya En İyi Bayan Komedi Oyuncusu: Gupse Özay En İyi Erkek Komedi Oyuncusu: Bartu Küçükçağlayan En İyi Kültür Sanat Programı: Şeffaf Oda En İyi Çıkış Yapan Solist: Gökçe Halil Sezai En İyi Aktüel Kültür Sanat Programı: Şeffaf Oda En İyi Müsabaka Programı: Kim Milyoner Elde Etmek İster? En İyi Klip: Vay Sezen Aksu (Selin Kaynak Sinan Tuncay) En İyi Spor Programı: Yüzde Yüz Futbol En İyi Magazin Programı: Pazar Sürprizi En İyi Grup: Model En İyi Dizi Yönetmeni: Çağatay Tosun (Suskunlar) En İyi Dizi Müziği: Adını Feriha Koydum En İyi Türk Pop Müziği Erkek Solisti: Murat Boz En İyi Türk Sanat Müziği Erkek: Ahmet Özhan En İyi Türk Sanat Müziği Bayan Solisti: Sertab Erener Turkcell Müzik Ödülleri En İyi Müzik Grubu: Kolpa En İyi Erkek Sanatçı: Halil Sezai En İyi Kadın Sanatçı: Göksel