Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ibo, avşar’a evet dedirtti

Ibo, avşar’a evet dedirtti
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ibo, avşar’a evet dedirtti Bu ikiliden hoş bir film çıkar diye düşünüyorum hadi hayırlısıiboavsaraevetdedirtti5c4e846abce12alt ​ 1548649 1548649 iboavsaraevetdedirtti5c4e846aec395iboavsaraevetdedirtti5c4e846aec395 iboavsaraevetdedirtti5c4e846aec395 ​ YILLAR ÖNCE HÜLYA AVŞAR’LA BİRLİKTE “MAVİ MAVİ FİLMİNİ ÇEKEN MEŞHUR SANATÇI İBRAHİM TATLISES, YENİ FİLMİNDE ÜNLÜ SANATÇIYLA BİR KERE DAHA KAMERA KARŞISINA GEÇECEK​ Geçtiğimiz günlerde Avşar’la konuşmadan birlikte film çekeceklerini söyleyen İbrahim Tatlıses, Avşar’ın “Benim haberim yok, az önce bana önerge ve süreklilik gelmedi açıklamasıyla beklemediği bir cevapla karşılaşmıştı ​ Önceki akşam Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de sahneye çıkan sanatçı, Hülya Avşar’ı telefonla arayarak proje için onay aldığını açıkladı “Hülya Hanım’la telefonda görüştüm Dizi veya sinema ayrım etmez, sadece iyi bir proje olursa benimle birlikte yer alabileceğini söyledi diye konuşan İbrahim Tatlıses, “Eğer sinema projemiz gerçekleşirse, gişedeki hasılatımız şimdiden belli demektir Hikayemiz de hoş olursa bu filmin tadına varılmaz dedi ​  

858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt