iltasyazilim
FD Üye
Programında Yıldız Tilbeyle yaptığı kavga sonrası eleştirilere kasıt olan İbrahim Tatlıses ’in atv ’deki şovu yayından kalktı Geçen pazar Yıldız Tilbe ’yi misafir ettiği atv ’de ekrana gelen İbo Show isimli programında tartışma ettiği Tilbe ’ye “Dayak yedin, seni pezenklerin elinden kurtardım diyen ve tenkit oklarına niyet olan İbrahim Tatlıses ’in gösteri programı bitirildi Dün bir basın toplantısı aranjör ve hakkında sert yazılar yazan köşe yazarlarının yazılarını gösteren Tatlıses, “Üç gündür gördüğüm eziyet ve hakaret karşısında fazla yorulduğumu hissettim Tilbe ’nin nankörlüğü ve yalan yanlış konuşmaları aleyhinde, ben de yalan söylemeyeceğime göre atv yönetimi ile konuşup İbo Show ’u bitiriyorum 50 çalışanının vebalinin hesabını, zavallı kadını oynayan Yıldız Tilbe versin dedi Programda söylediği “Seni pezevnklerin elinden kurtardım cümlesini mecazi anlamında kullandığını belirten Tatlıses, “Keşke hiç böyle bir şey söylemeseydim Yıldız, beni öyle gerdi oysa, gereksizce eski defterleri açtım Mahsun Kırmızıgül ’ü kastetmedim O dönemde Prestij Müzik ’te dövmüşler ama Mahsun ’un alâkası değil dedi
Yardım olmaya çalıştık ’ atv yönetimi ise yaptığı yazılmış açıklamada İbrahim Tatlıses ’in gösteri programına uzun zamandır davetli bulmakta güçlük çektiklerini belirtti ve şu cümlelere yer verdi: “Biz bu konuda atv yönetimi olarak, kendisine destek olmak için çabaladık Fakat bu şart artık sürdürülmesi güç bir hal aldı Yıldız Tilbe örneğinde olduğu gibi Ne yazık ama, artık eğlence üzerine programa konuk olma sistemi o kadar yürümüyor Bu İbrahim Tatlıses ’i rahatsız etti ve istemediğimiz sonuçlar yaşandı Ekran başında nahoş olayların yaşanmaması için, Sayın İbrahim Tatlıses ’deri de bu yönde bir talep gelmesi üstüne “İbo Showu bitirmek zorunda kaldık
*
Yardım olmaya çalıştık ’ atv yönetimi ise yaptığı yazılmış açıklamada İbrahim Tatlıses ’in gösteri programına uzun zamandır davetli bulmakta güçlük çektiklerini belirtti ve şu cümlelere yer verdi: “Biz bu konuda atv yönetimi olarak, kendisine destek olmak için çabaladık Fakat bu şart artık sürdürülmesi güç bir hal aldı Yıldız Tilbe örneğinde olduğu gibi Ne yazık ama, artık eğlence üzerine programa konuk olma sistemi o kadar yürümüyor Bu İbrahim Tatlıses ’i rahatsız etti ve istemediğimiz sonuçlar yaşandı Ekran başında nahoş olayların yaşanmaması için, Sayın İbrahim Tatlıses ’deri de bu yönde bir talep gelmesi üstüne “İbo Showu bitirmek zorunda kaldık
*