İbo Show ile uzun bir aranın ardından ekranlara yeniden dönen İbrahim Tatlıses, programın yeni bölümünde bomba açıklamalarda bulundu. Programda İbrahim Tatlıses bir sürprize imza atıp beşinci kez evlilik yaptığını açıkladı. İşte detaylar...
İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu üstlendiği İbo Show'un 1 Mayıs cumartesi akşamı ekrana getirilen yeni bölümünde bu haftaki konukları Murat Dalkılıç, Ersay Üner, Simge Sağın, Ebru Yaşar oldu. İbo Show'un son bölümünde bomba bir itiraf geldi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı.
Ebru Yaşar'ın "Sen nikahlanmışsın" demesi üzerine İbrahim Tatlıses, bugüne kadar yaptığı evlilikleri saydı. Beşinci evliliğini de yaptığını söyleyen Tatlıses, "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" dedi.
İbrahim Tatlıses'in Gülçin Karakaya'ya özel bir tek taş pırlanta yüzükle evlilik teklifi yaptığı ve çiftin evde nikah kıydırdığı öğrenildi.
GÜLÇİN KARAKAYA KİMDİR?
Gülçin Karakaya, İbrahim Tatlıses'le yaptığı evlilik ile gündeme geliyor. 26 yaşında olan Gülçin Karakaya ile 69 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in 1,5 yıldır ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı. Tatlıses'i, Gülçin Karakaya ile eski eşi Ayşegül Yıldız'la da tanıştırmıştı.