![ibo_showun_14_bolum_konuklari_belli_oldu_latif_dogan_bedia_akarturk_1613714980_4889.jpg](https://i12.haber7.net//haber/haber7/photos/2021/07/ibo_showun_14_bolum_konuklari_belli_oldu_latif_dogan_bedia_akarturk_1613714980_4889.jpg)
İbo Show'da geçtiğimiz haftanın konukları Türk Sanat ve Halk Müziği'nin dev isimleri olmuştu. Merakla beklenen yeni kısmının konukları Latif Doğan, Bedia Akartürk, Nuri Sesigüzel, Uğur Karakuş, Kahtalı Mıçe olacak.
HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN
Ekrana döndüğü gündem beri gündemden düşmeyen İbo Show'un yeni kısım konukları aşikâr oldu.
İbo Show'un 20 Şubat Cumartesi ekrana gelecek olan 14. yeni kısmından fotoğraflar da yayınlandı.
İbo Show'un bu hafta yayınlanacak olan yeni kısmına Latif Doğan, Bedia Akartürk, Nuri Sesigüzel, Uğur Karakuş, Kahtalı Mıçe konuk olacak. Konukların okuyacakları yapıtlarla seyircilerin kulaklarının pası silinecek.
PROGRAMDA BİRBİRLERİNİ İTTİLER!
Her hafta birbirinden farklı isimleri ağırlayarak haftaya damga vuran İbo Show programında geçen hafta Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz üzere kıymetli sesler konuk olmuştu. Programın bir kısmına ise sanatkarların İbrahim Tatlıses'in yanında durup müzik söyleme çabaları damga vurmuştu. Toplumsal medyada da gündem olan o olay, Ayşe Mine ile Gülden Karaböcek ortasındaki bir hasımlığı de ortaya çıkardı.
Ayşe Mine, Tatlıses'in yanına girebilmek için Faruk Tınaz'ı ekarte etti. Fakat daha sonra Karaböcek'in bulunduğu yeri istedi. Tatlıses'in yanında bir türlü yer bulamayan Mine küsmüştü. Ünlü sanatçı, Gülden Karaböcek'in kendisini düet kısmında ittiğini sav etti.
1984 yılı İzmir Fuar'ında ortalarında bir hasımlık olduğunu söyleyen sanatçı, 'Yayında beni itti. Ben de üzüldüm, uzaklaştım. İmajlarda var. Bu işin peşini bırakmayacağım.' dedi. Karaböcek ise, 'Ben kimseyi itmedim. Bilerek yapılmış bir şey yok. Kendi kendine uzaklaştı. Gereksiz bir tartışma.' karşılığını verdi.