Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ibo şov'da skandal

Ibo şov'da skandal
0
33

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ibo şov'da skandal 1548629301 1548629301 ibosovdaskandal5c4e3538ba0dbibosovdaskandal5c4e3538ba0db http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberibosovv&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg YILDIZ TİLBE'NİN DAVETLI OLDUĞU İBO ŞOV'DA SKANDAL YAŞANDI Dün akşam canlı yayınla ekrana gelen 'İbo Şov' programına Yıldız Tilbe davetli olmuştu Kavga, Yıldız Tilbe’nin “Kandıramazsın Beni adlı şarkısını söylerken Tatlıses’in şarkıyı yarıda kesmek istemesiyle başladı Buna rağmen Tilbe şarkısını tamamladı Ardından reklamlar yayına girdi Reklamların ardından Tatlıses, konuğu Yıldız Tilbe’nin kendisine saygısızlık yaptığını söyledi Bu sözün gerisinde Yıldız Tilbe surat astı Gerisinde İbrahim Tatlıses 'Haddini bil' diyerek bağırmaya başladı sonra İbrahim Tatlıses 'P seni döverken seni onların elinden ben kurtardım, bana surat yapma' dedi Bu sözün ardından Yıldız Tilbe; 'Beni kimse kurtarmadı Koskoca sanatçısınız, yaptığınız iyilikleri bildirmek size yakışıyor mu? Beni yalnızca Allah korudu, siz değil' dedi Ve ardından 'Siz hiç bişey yapamazsınız korkmuyorum' dedi ve programı Tatlıses’i alkışlayarak terk etti Programı terk eden Yıldız Tilbe'nin gerisinde İbrahim Tatlıses yerinden bile kımıldamadı ve 'Güle güle, seninle işim olmaz Bundan sonradan yeniden Yıldız Tilbe şarkısı söylenmeyecek ve hayatıma bile mal olsa onun adı geçmeyecek' dedi id  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt