İbonun nikahı hakkında Derya Tuna ağır konuştu! derya tuna arım balım peteğim programı konuşması ibrahim tatlıses nikahı şok talimatlar burada arkadaşlar Petek Dinçöz'ün sunuculuğunu yaptığı Arım Balım Peteğim adlı sabah prgoramına misafir olan Derya Tuna İbrahim Tatlıses'in nikahı için ilk defa konuştu ve çarpıcı şok talimat yaptı Bu haftanın bomba etkisi yapan magazin olayı, geçtiğimiz aylarda silahlı saldırıya uğrayan ve hala tedavi gören İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız'ın nikahı izaç haberleriydi Tv'de bulunan bütün programlar olay evliliği konu aldı gözler defalarca Derya Tuna ve Oğlu İdo'ya çevrildi Seda Sayan'ında dediği gibi, kişisel olarak bende İbo ya evlenmez evlensede Derya Tuna'yla evlenir diye düşünüyordum İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldızla evlendi ve herkesi şok etti Babasının evleneceğini nikah günü hastanede öğrenen İdo hastaneyi terk etmiş ve haklı olarak buna içerlemiş Günlerdir, İbrahim Tatlıses nikahı, Derya Tuna açıklamaları ve hastane odasında şok olan İdo'nun bu konuda ki kızgınlığı konu ediliyordu, basında ve magazin dünyasında Nihayet bu soru işaretlerine birinci ağızdan cevaplar geldi Derya Tuna Arım Balım Peteğim programına katıldı ve Derya Tuna İbrahim Tatlıses hakkında konuştu ağır direktifler yaptı İşte o haber Melek'ler! 1548649867 1548649867 ibonunnikahihakkindaderyatunaagirkonustu5c4e8590693caibonunnikahihakkindaderyatunaagirkonustu5c4e8590693ca ibonunnikahihakkindaderyatunaagirkonustu5c4e8590693ca 'Arım Balım Peteğim’in canlı yayınına katılan Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'in evliliği ve sonrasından yaşananlar ile ilgili ağır konuştu: “İbrahim Tatlıses’in açıklaması çirkin! Önce asistanı damla değil, İdo’yla ilgili tanımlama yapmalıydı!Damla bayan kadar baskı aldı ve o yüzden yaptı sanırım Önce oğlu önemlidir insanın Oğlum İdo o dakikalarda hastaneye gidiyordu Babasının evleneceğini hastanede öğrendi Beni kaybettin babadiyerek orayı terk ettiBenim için oğlum fazla kayda değer Kendime bir yaşam çizdim ve fazla mutluyuz Benim İbrahim Tatlıses ile ilgili bir beklentim yoktu Temennim olsaydı her gün orada olurdum Tekkeyi bekleyen çorba içer Allah mutlu etsin Etrafta konuşulanlar yalan Haberler yüzünden nasıl oturacağımı nasıl konuşacağımı şaşırdım İbrahim bey herkesin ne olduğunu biliyor Otursun onları düşünsün Biz yanında olmayacağız ama evlatları onun yanına olacak her zaman Allah herkesin yolunu açık etsin “İbrahim Bey’in annesi İdo’yu çok sevdiği için bize geldi Dün telefonla konuştular İdo’nun ağlayan olduğunu öğrendi ve hemencecik bize geldi Oğlum babaannesini ağırladı Mangallar yaptı…