Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim (a.s ) babası icin istiğfar hakkında ayet

İbrahim (a.s ) babası icin istiğfar hakkında ayet
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İbrahim (as ) babası icin istiğfar hakkında ayet

İbrahim'in babası icin af dilemesi, sadece ona verdiği sozden dolayı idi Ne var ki, onun Allah'ın duşmanı olduğu kendisine belli olunca, ondan uzaklaştı Şuphesiz ki İbrahim cok yumuşak huylu ve pek sabırlı idi
Tevbe : 114

Similar threads

İbrahim (as ) babası için istiğfar hakkında ayet İbrahim'in babası için affetme dilemesi, sadece ona verdiği sözden dolayı idi Ne var fakat, onun Allah'ın düşmanı olduğu kendisine belirli olunca, ondan uzaklaştı şüphesiz ki İbrahim fazla yumuşak huylu ve öyle sabırlı idi Tevbe : 114 *
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
İbrahim ( as ) hakkında ayetler Bir zamanlar Rabbi İbrahim'i bir takım kelimelerle sınamış, onları tam olarak yerine getirince: Ben seni insanlara onder yapacağım, demişti «Soyumdan da (onderler yap, ya Rabbi!) » dedi Allah: Ahdim zalimlere ermez (onlar icin soz vermem) buyurdu Bakara ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
İbrahim Suresinin 41 Ayeti Meali İbrahim Suresinin 41 Ayeti Acıklaması Bismillahirrahmanirrahim Hz İbrahim, hesabın yapıldığı gunun bir hukum gunu olduğunu bilerek, AllahU Teala'ya başvurmakta; O'ndan kendisi, annesi, babası ve mu'minler icin mağfiret dilemektedir Hz İbrahim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
İsmail ( as ) hakkında ayetler Biz, Beyt'i (Kabe'yi) insanlara toplanma mahalli ve guvenli bir yer kıldık Siz de İbrahim'in makamından bir namaz yeri edinin (orada namaz kılın) İbrahim ve İsmail'e: Tavaf edenler, ibadete kapananlar, rukU ve secde edenler icin Evim'i temiz tutun, diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Nuh (as ) oğlu icin kabul olunmayan dua hakkında ayet Nuh Rabbine dua edip dedi ki: «Ey Rabbim! Şuphesiz oğlum da ailemdendir Senin vadin ise elbette haktır Sen hakimler hakimisin» HUd : 45 Nuh dedi ki: Ey Rabbim! Ben senden hakkında bilgim olmayan şeyi istemekten sana sığınırım Eğer beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt