Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İbrahim Erkal'dan Ağaç Tepesinde Klip Çekimi....

İbrahim Erkal'dan Ağaç Tepesinde Klip Çekimi....
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İbrahim Erkal'dan Ağaç Tepesinde Klip Çekimi İbrahim Erkal Haberi İbrahim Erkal Yeni Albüm Bir Erzurumlu olan İbrahim Erkal'ı ben şahsen 'Canısı' şarkısıyla tanıdımVe o zamanlar bu parçaya bayılmıştı herkesHala da benzer güzelliğini koruyan şarkı dinlenmeye devam ediyorİşte İbrahim Erkal'dan yeni klipler bakalım o ilk klibi kadar tutacak mı? 1548635982 1548635982 ibrahimerkaldanagactepesindeklipcekimi5c4e4f52351b8ibrahimerkaldanagactepesindeklipcekimi5c4e4f52351b8 ibrahimerkaldanagactepesindeklipcekimi5c4e4f52351b8 İbrahim Erkal'dan Ağaç Tepesinde Klip Fantezi müziğin sevilen sesi İbrahim Erkal, 'Üç Kuruş' ve 'Gittin' şarkılarının kliplerini, efsanevi Kaz Dağları'yla meşhur Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde çekiyor Fantezi müziğin sevilen sesi İbrahim Erkal, 'Üç Kuruş' ve 'Gittin' şarkılarının kliplerini, efsanevi Kaz Dağları'yla ünlü Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde çekiyor Güre Ara Verme Manastır Otel ve Fabrika Bar'da çekilen kliplerde garip görüntüler ortaya çıktı Tarihi ağaç üzerinde İbrahim Erkal, İlhan Altın ve diğer müzisyenlerin bağlama ve gitar çalması dikkat çekti İbrahim Erkal, Beni körfeze bağlayan artist dostum İlhan Altın'dır Onun tamamen körfezdeyim Hemen buraya 40 yataklı otel yaptırıyorum Otelin daha aşağı bölümünde stüdyo olacak Çoğu ressam arkadaşım albüm dışında tutmak için körfeze gelecek Bu da körfez ekonomisine kazanç demektir Son çıkardığım albüm 2019 yılına damga vuracak İddialıyımdedi İlhan Altın ise, Bizim yaptığımız sanatkâr dayanışmasıdır Ben İbrahim Erkal'ın körfezde kalmasını çok istedim Sağ olsun beni kırmadı Klip çekimleri devam ediyor Ben de klipte rol aldım Acayip ve zevkli bir çalışma oldu Klip kanallarda dönmeye başladıktan daha sonra izleyiciler keyif alacak Ayvalık'ın adını Hülya Avşar, Gömeç'in adını Kayahan, körfezin adını ise İbrahim Erkal duyuracakdedi BALIKESİR  

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt