Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim Erkal'dan Demet Akalın'a vasiyet!

İbrahim Erkal'dan Demet Akalın'a vasiyet!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
ibrahim_erkaldan_demet_akalina_vasiyet_1642429884_344.jpg

Beyaz TV ekranlarından yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Demet Akalın his dolu anlar yaşadı. İbrahim Erkal'ın kimsenin bilmediği vasiyetini birinci sefer canlı yayında açıkladı.

Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Demet Akalın'ın, programın son dakikalarında yaptığı açıklama, izleyenlere hisli anlar yaşattı. Ünlü müzikçi, kelam müellifi ve besteci İbrahim Erkal'ın vasiyetinde kendi isminin da geçtiğini söyleyen müzikçi Akalın, gözyaşlarına hakim olamadı.

DEMET AKALIN'DAN MÜZİĞİNİ OKUMASINI İSTEMİŞ

Hisli anların yaşandığı 'Söylemezsem Olmaz' programında şarkıcı Akalın, İbrahim Erkal'ın ona bıraktığı müzik kelamlarını, vasiyetine eklemiş olduğunu söyledi. Gözyaşlarını tutamayan Akalın, "Bana birinci medyadan arkadaşlar söyledi, onlar da İbrahim Erkal’ın eşinden duymuş. Müziğe varıncaya kadar yazmış 'Bunu okumasını istiyorum' diye. Ben altından kalkamam dedim o kadar seviyorum..." ifadelerini kullandı.

İBRAHİM ERKAL NEDEN VEFAT ETMİŞTİ?

2017 yılında konutunun otoparkında düşerek beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal 29 gün ağır bakımda kaldıktan sonra hayata gözlerini yumdu. 

Similar threads

Beyaz TV ekranlarından yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Demet Akalın duygu dolu anlar yaşadı. İbrahim Erkal'ın kimsenin bilmediği vasiyetini ilk kez canlı yayında açıkladı. Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Ünlü müzikçi Demet Akalın, merhum sanatçı İbrahim Erkal'ın 'Bir müziğimi Demet Akalın okusun.' vasiyetini bölgeye getirmek için kolları sıvadı. Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, vefat etmeden evvel, "Şarkılarımı Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Demet Akalın okuyabilir." demiş, Erkal'ın bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, merhum sanatçı İbrahim Erkal'ın 'Bir şarkımı Demet Akalın okusun.' vasiyetini yere getirmek için kolları sıvadı. Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, vefat etmeden önce, "Şarkılarımı Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Demet Akalın okuyabilir." demiş, Erkal'ın bu sözlerini eşi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
Evinin otoparkında geçirdiği beyin kanaması sonrası hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal'ın 2,5 yaşındaki kızı Elifsu, babasının mezarında "Baba kalk seni özledim" deyince herkes duygulandı. İki buçuk sene önce oturduğu evin otoparkında geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Konutunun otoparkında geçirdiği dimağ kanaması sonrası hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal'ın 2,5 yaşındaki kızı Elifsu, pederinin mezarında "Baba kalk seni özledim" deyince herkes duygulandı. İki buçuk sene evvel oturduğu konutun otoparkında geçirdiği dimağ kanaması sonucu hayatını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,863Kullanıcılar
AksnjsjdSon üye
Üst Alt