bilgisayarci
FD Üye
Beyaz TV ekranlarından yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Demet Akalın his dolu anlar yaşadı. İbrahim Erkal'ın kimsenin bilmediği vasiyetini birinci sefer canlı yayında açıkladı.
Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Demet Akalın'ın, programın son dakikalarında yaptığı açıklama, izleyenlere hisli anlar yaşattı. Ünlü müzikçi, kelam müellifi ve besteci İbrahim Erkal'ın vasiyetinde kendi isminin da geçtiğini söyleyen müzikçi Akalın, gözyaşlarına hakim olamadı.
DEMET AKALIN'DAN MÜZİĞİNİ OKUMASINI İSTEMİŞ
Hisli anların yaşandığı 'Söylemezsem Olmaz' programında şarkıcı Akalın, İbrahim Erkal'ın ona bıraktığı müzik kelamlarını, vasiyetine eklemiş olduğunu söyledi. Gözyaşlarını tutamayan Akalın, "Bana birinci medyadan arkadaşlar söyledi, onlar da İbrahim Erkal’ın eşinden duymuş. Müziğe varıncaya kadar yazmış 'Bunu okumasını istiyorum' diye. Ben altından kalkamam dedim o kadar seviyorum..." ifadelerini kullandı.
İBRAHİM ERKAL NEDEN VEFAT ETMİŞTİ?
2017 yılında konutunun otoparkında düşerek beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal 29 gün ağır bakımda kaldıktan sonra hayata gözlerini yumdu.