Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

İbrahim Sadri Sevda Sokağı
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İbrahim Sadri Sevda Sokağı ibrahim sadri ibrahim sadri sevda sokağı ibrahim sadri sevda sokağı hayatta Şiirleriyle büyük bir hayran kitlesine sahip, İbrahim Sadri'Sevda Sokağı başlıklı yanıltıcı bir şiirinin sözlerini sizlerle paylaşıyoruz melekleribrahimsadrisevdasokagi5c57b3b256ee0alt 1549251499 1549251499 ibrahimsadrisevdasokagi5c57b3b288c45ibrahimsadrisevdasokagi5c57b3b288c45ibrahimsadrisevdasokagi5c57b3b288c45 1 SEVDA SOKAĞİ ben sevdanın olduğu sokakta oturuyorum geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum gecenin efkarı iniyor perde perde sevdanın gerçek dışı vuruyor arada bir içime ben sevdanın olduğu sokakta oturuyorum hani düşündüm, çünkü avrupa konseyi, perdelerinde mavi kuş resimleri olan yüksek bakkalın ' de 17 sayı o kırgın hayatın tam ortasında hani düşündüm, sonuçta duvarlarında durumu yazılar olan o sokakta biri gurbetin ,biri ihanetin, diğer taraftan çığlık yok sevmenin hikayesi sevdanın camı bana bakıyor ben cama ve mbk saint avrupa konseyi, serencama pencere önünde menekşeler ,hatmiler bit gece sefası ,ben haytalığı adamın kardeşim ben sevdanın hayali vuruyor arada içime koku oluyor diyorum bu koku oluyor arada bir arkadaşlar geliyor laflıyoruz oradan buradan anlarsın ya hoş abim kurulu iç cebimde bir umut doğuyor ben nerden bulduysam resmi sevdanın resimde sevda inadına gülüyor sevdam gayri devlete ait bilmekteyim jel, benım abim kurulu tek, bizi kim anlar üstümüzde serüven yanıltıcı duruyor y yakışıyor adam yakışıklı bir sevda hayat haybeye vurmuyor yüzümüze belasını hayat sokağımızda bir kehribar tespih gibi dokuyor tanelerini takır takır yüzümüze ben sevdanın olduğu sokakta oturuyorum geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum duygu fiyakalı bir ıslık zulamda ağır yarası sevdanın yüksek bakkalın ışık metin anlıyor halinden insanın metin nedir senin niyetin kase bakalım abine bir taze ekmek azıcık süre zeytin bu akşam tekrar odamda efkar var anlarsın ya metin adamın halinden adam anlar Yazan : İBRAHİM SADRİ  

858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt