Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İbrahim Şevki Tuana O Ses Turkiye Final

İbrahim Şevki Tuana O Ses Turkiye Final
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ibrahim şevki tuana şarkı sozu
ibrahim şevki o ses turkiye 19 Şubat

tuana, dallarına karlar yağıyor tuana
ay, yureğine ayaz vurur da
sen uşursun oralarda
uyan, artık uyan
kara gulum zaman yok, kara gulum
mekan yok
tut, asırlık umutlarla acılarla
tuana, dallarına karlar yağıyor tuana
ay, yureğine ayaz vurur da
sen uşursun oralarda
uyan, artık uyan
kara gulum zaman yok, kara gulum
mekan yok
tut, asırlık umutlarla acılarla
tut, bırakma peşini hayatın ateşini gel
ah, akıp gider oyun akıp gider
devam eder hayat
ah, uyan da gel tuana
yureğim kan ağlıyor
sana soz yine baharlar gelecek
sana soz ışık sonmeyecek
olum yok ki tuana uyan
şimdi yaşanacak

Similar threads

İbrahim Şevki 8 Ocakta soylediği şarkı O Ses Turkiye İbrahim Şevki 8 ocak İbrahim Şevki İstanbul şarkı sozu Saclarını dağıtır ruzgar Yeditepe uzerinden Hatıralar tarihin kullerini savurur Kadın gibi, kısrak gibi sarılayım gel ince beline Yarim İstanbul gel opeyim gerdanından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
İbrahim Şevki 29 Ocakta soylediği şarkı Aşk sozleri İbrahim Şevki O Ses Turkiye 29 Ocak İbrahim Şevki Aşk şarkı sozu Aşk kac buyumden, Aşk don olumden, Aşk bir sebepten, Gel gir dunyama Aşk don olumden, Bir sebepten, gir dunyama Aşk don olumden, Gec tenimden, gel gir dunyama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
O Ses Turkiye İbrahim Şevki 5 şubatta soylediği şarkı Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun İbrahim Şevki O Ses Turkiye 5 Şubat İbrahim Şevki Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun şarkı sozu oyle dudak bukup hor gozle bakma bırak kucuk dağlar yerinde dursun coktan unuturdum ben seni coktan ah bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
O Ses Turkiye Van Ozel İbrahim Şevki'nin soylediği şarkı İbrahim Şevki Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun şarkı sozu o ses Turkiye oyle dudak bukup hor gozle bakma bırak kucuk dağlar yerinde dursun coktan unuturdum ben seni coktan ah bu şarkıların gozu kor olsun guzelsen guzelsin yok mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
O Ses Türkiye İbrahim Şevki İstanbul şarkı sözü İbrahim Şevki 8 Ocakta söylediği şarkı O Ses Türkiye İbrahim Şevki 8 ocak İbrahim Şevki İstanbul şarkı sözü 8 Ocak akşamı O Ses Türkiye yarışmasında İbrahim Şevki'nin seslendirdiği İstanbul şarkısının sözlerini, o şarkıya oy verenler için ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt