Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İbrahim Tatlıses - Beni Benden Alırsan akor

İbrahim Tatlıses - Beni Benden Alırsan akor
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İbrahim Tatlıses Beni Benden Alırsan nota
Beni Benden Alırsan şarkısı notaları

imagesibrahimtatlisesbenibendenalirsanakor5adaad6aa6f16
Am Dm Bb Am
Beni benden alırsan, Seni sana bırakmam
Am Dm Bb Am
Yanı başımda olsan da, Bir adım bile atmam
Dm C
Kadrimi kıymetimi, Sana olan sevgimi,
Bb C
Bilmedin, bileceğin yok
Am Dm
Yalancı dostlarından, Elalemin lafından
Bb Am
Gecmedin, gececeğin yok

Am
Bu gonul az mı, Kahrını cekti?
Dm Bb
Bensiz aşkın neye yarar ki?
Dm C
Kac kere kırdın, Yerlere attın?
Gm Am
Yarılı kalbim affedermi?

Am Dm Bb Am
Sevgilim canım dedikce,Kendini gizler oldun
Am Dm Bb Am
Peşinden suruklendim de ,Cokmu değerli oldun
Dm C
Bir aşk var birde aşık ,İc ice karma karışık
Bb C
Seninle hic bir ilgisi yok
Am Dm
Yalancı dostlarından ,Elalemin lafından
Bb Am
Gecmedin, gececeğin yok

Similar threads

İbrahim Tatlıses Ağrı Dağın Eteğinde akor,tab,nota İmparator Ağrı Dağın Eteğinde şarkısı notaları imagesibrahimtatlisesagridaginetegindeakor5adaad71666ac Am C Dm c Ağrı dağın eteğinde ucan guvercin olsam Dm C Turkum olsan dillerde cano cano E Diyar diyar dolansam Am C Dm C...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Beni benden alırsan, Seni sana bırakmam Yanıbaşımda olsanda, Bir adım bile atmam Kadrini kıymetini, Sana olan sevgimi, Bilmedin bileceğin yok Yalancı doslarınla Elalemin lafınla gecmedin, Gececeğin yok Umudum dualarda, Allah acır halime beni sana kole eder Bu gonul azmı kahrını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
İbrahim Tatlıses Yalnızım Dostlarım akor,tab,nota Yalnızım Dostlarım şarkısı,turkusu notaları imagesibrahimtatlisesyalnizimdostlarimakor5adaad4131ca3 Dm Cekmediğim dertler cile kalmadı D# F Dm Feryatsız gunduzum gecem olmadı Dm D# F Ağlamadık sokak koşe kalmadı Dm D# Cm Dm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
İbrahim Tatlıses Bul Getir akor,tab,nota İbrahim TatlısesBul Getir şarkısı,turkusu nota imagesibrahimtatlisesbulgetirakor5adaad5cc5948 Am D Tabip sen elleme benim yaramı Am D Beni bu dertlere salanı getir Am D Kabul etmem bir gun eksik olursa Em Am Bende bu omrumu calanı getir le le...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Bir Şarkısın Sen 28 Temmuz Ali Taşçı Seni Sana Bırakmam Şarkısı Beni benden alırsan seni sana bırakmam Yanı başımda olsan da bir adım bile atmam Kadrimi kıymetimi sana olan sevgimi Bilmedin bileceğin değil Yalancı dostlarından elalemin lafından Geçmedin geçeceğin değil Bu gönül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,478Konular
981,316Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt