Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İbrahim Tatlıses Dilan'ı Nüfusuna Alıyor!

İbrahim Tatlıses Dilan'ı Nüfusuna Alıyor!
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İbrahim Tatlıses Dilan'ı Nüfusuna Alıyor! bu konu İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan hakkında ki en son haberlere yer vermektedir Fox tv ekranların da yer alan Su gibi programının solisti Dilan'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğuna dair ortaya atılan iddalar ortalığı karıştırmıştı Benim de İbrahim Tatlıses'e olan benzerliği gözümden kaçmayan Dilan için İbrahim Tatlıses başta konuşarak eşi Ayşegül'ün doğumundan sonradan Dilan'ı nüfusa alacağını açıkladı Bu çağrıda bulunmak oluyor fakat dna testine bile gerek kalmadan Dilan'ın Tatlıses'in kızı olduğu kesinleşti Yıllar sonradan bir kızı daha olduğunu yeni öğrenen Tatlıses'in açıklamalarının detaylarına geçiyorum 1548625599 1548625599 ibrahimtatlisesdilaninufusunaaliyor5c4e26c2de6cegifibrahimtatlisesdilaninufusunaaliyor5c4e26c2de6cegif ibrahimtatlisesdilaninufusunaaliyor5c4e26c2de6cegif İbrahim Tatlıses’in 1988’de 1 kez birlikte olduğu Işıl Kulakçı hamile kalmış ve Dilan doğmuş Işıl Kulakçı, İbo’ya açtığı babalık davasından 1991’de vazgeçmiş Dilan, babasının İbo olduğunu 15 yaşında öğrenmiş İbo kendine çok benzeyen Dilan’la bir defa görüşmüş Fox TV’deki ‘Su Gibi’nin orkestrasında solist olan Dilan’ın, İbo’nun kızı olduğunu canlı yayında bir seyirci açıklayınca konu uzun yıllar sonra yeniden yine gündeme geldi ‘DOĞUMU BEKLiYORUM’ Bunun üzerine İbo’nun, Işıl Kulakçı’ya şu mesajı yolladığı ortaya çıktı: “Eşim Ayşegül çok yakında doğuracak Bu doğum işi geçsin Dilan’ı nüfusuma alacağım ve çıkıp açıklayacağım 3 kadından 5 çocuğu olan 61 yaşındaki İbo’nun kendinden 29 yaş minik Ayşegül Yıldız’dan da kızı olacak  

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt