Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim Tatlıses Hayranlarına Seslendi

İbrahim Tatlıses Hayranlarına Seslendi
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İbrahim Tatlıses Hayranlarına Seslendi ibrahim tatlıses şarkıları hasta görüntüleri resimleri açıklamaları ibrahim tatlıses şarkıları filmleri ibrahim tatlıses ne süre dönecek türkiyeye döndümü haberleri için bilgilihocamcom Geçtiğimiz aylarda silahla yaralanan Ünlü Türkücü İbrahim Tatlısesten yeni bir mesaj var sevgili melekler İbrahim Tatlıses döndümü dönecekmi nezaman Dönecek diye bir sürü haber sunulmuştu ve hatta İbrahim Tatlıses'in geliş tarihi belirli oldu diye haberlerde gördük derken İbrahim Tatlıses Hayranlarına Twitterden seslendi melekler İbrahim Tatlıses Şöle bir yazı yayınladı beni takip eden değerli arkadaşalar dualarınızı kulağımda sevginizi kalbimde hissediyorum sizleri çok seviyorum yakında görüşmek üzere diye twittere yazdı 1548651186 1548651186 ibrahimtatliseshayranlarinaseslendi5c4e8ab797cf2ibrahimtatliseshayranlarinaseslendi5c4e8ab797cf2 ibrahimtatliseshayranlarinaseslendi5c4e8ab797cf2  

858,496Konular
982,158Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt