Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim Tatlıses "ölürsem başkasıyla evlenme"

İbrahim Tatlıses "ölürsem başkasıyla evlenme"
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İbrahim Tatlıses ölürsem başkasıyla evlenme ayşegül yıldız aysegül yildiz aysegul yildiz ibrahim tatlısesin sevgilisi, ayşegül yıldız, haberleri Geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı hamle sonucunda hayranlarının yüreğini ağzına getiren ve tüm Türkiye'yi acıya boğan İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Ayşegül Yıldız, sonunda sessizliğini bozmuş Melek'lerim Ayşegül Yıldız ne demiş, ne konuşmuş; buyrun bu yazımızda öğrenelim 1548657108 1548657108 ibrahimtatlisesolursembaskasiylaevlenme5c4ea1d88ff1eibrahimtatlisesolursembaskasiylaevlenme5c4ea1d88ff1e ibrahimtatlisesolursembaskasiylaevlenme5c4ea1d88ff1e 'Ölürsem, başkasıyla evlenme' İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Ayşegül Yıldız, suskunluğunu bozdu 13 Mart gecesi silahlı saldırıya uğrayan ve tedavisine Almanya’da devam edilen İbrahim Tatlıses’in 10 yıldır görüştüğü sevgilisi Ayşegül Yıldız, günlerdir süren suskunluğunu bozdu Acun Ilıcalı’nın internet sitesi Acunncom’da bulunan habere tarafından Yıldız, vurulmasından beş saat önce İbrahim Tatlıses’le minik bir ağız dalaşı yaşadığını söyledi Aralarındaki dargınlığın, Tatlıses’in “Aşkım bugün yarın ne olacağım belirli yok Senden tek bir şey istiyorum, ben ölürsem ne olur başka birisi ile evlenme Seni fazla seviyorum mesajını göndermesiyle sona erdiğini açıklama etti Mesajı aldıktan sonradan Tatlıses’e telefon açıp onunla barışan Yıldız, atak haberini öğrendikten sonradan da sinir krizi geçirip hastaneye koştuğunu belirtti Haliç Üniversitesi Mimarlık Bölümü son derslik öğrencisi olan Yıldız, okuldaki imtihan yoğunluğu sebebiyle Tatlıses’le Almanya’ya gidemediğini de sözlerine ekledi EN ÇOK YAPTIĞIM YEMEKLERİ ÖZLEMİŞHaberde, Ayşegül Yıldız’ın yakın arkadaşlarına “İbrahim’le her gün konuşuyorum Sağlığı uygun En kısa sürede Türkiye’ye geri dönecek En fazla benim yaptığım yemekleri özlemiş Dönüşte onu yanımdan bir lahza bile ayırmayacağım dediği belirtildi İbrahim Tatlıses’in eski sevgilisi Asena, saldırının ardından hayat savaşı veren İbrahim Tatlıses için “Canım İbo’ya feda Benim sevgim onu yaşatacak demişti id  

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt