Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim Tatlıses Önümüzde ki Ay Türkiye'ye Dönüyor!..

İbrahim Tatlıses Önümüzde ki Ay Türkiye'ye Dönüyor!..
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İbrahim Tatlıses Önümüzde fakat Ay Türkiye'ye Dönüyor! ibrahim tatlıses türkiyeye döndümü ibrahim tatlises türkiyeye döndümü tatlıses almanyadan döndü mü tatlises turkiyeye dondumu ibrahim tatlıses, Türkiyeye dönüyor, iyileşti, tedavisi, Almanyada, ibo, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1549044006 1549044006 ibrahimtatlisesonumuzdekiayturkiyeyedonuyor5c54892a456daibrahimtatlisesonumuzdekiayturkiyeyedonuyor5c54892a456da ibrahimtatlisesonumuzdekiayturkiyeyedonuyor5c54892a456da Sevgili melekler, İbrahim Tatlıses hayranlarına müjde!Tedavisi biten imparator önümüzde oysa ay ülkemize dönecekNtvmsnbc nin verdiği veri şöyle: Ahmed Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses’in son durumuyla ilgili ilk önce Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu’na konuştu Beklenen haberi veren Tatlıses, babasının Almanya'da süren tedavisini bittiğini ve Haziranda döneceğini belirtti BUNU DA HALLEDERİZ EVLAT Tatlıses, babasının durumunu ve silahlı atak sonucu yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: Bacaklarım tutmuyordu “Neden bu hastaneye getirdiniz?” diye bağrınmaya başladım O sırada bir iki tane vurmuşum korumalara Kafasından vurulmuş, her yeri kan içinde ama hayret verici derecede bilinci açık Benim o sağa sola saldıran halimi görünce bana ne dedi biliyor musun? “Sıcacık ol evlat, bunu da hallederiz” dedi Ambulansta bu arada ikinci olarak da “Bana bunu kim yaptı?” diye sordu HAZİRANDA DÖNÜYORUZ Ben buraya gelmeden doktorlar “Artık taburcu olabilirsiniz” dedi böylece iyi durumda anlayacağın Doktorlar “gidebilirsiniz” dedi Fakat biz biraz daha kalsın istiyoruz Fizik tedaviye biraz daha devam etsin orada Haziran başında dönebiliriz Çünkü orada daha dar, buraya gelse ziyaretçiden bezginlik düşer Orada fizik tedavide kullandığı cihazlardan satın alıp buraya getireceğiz  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt