Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim Tatlıses Sahnelere Dönüyor!

İbrahim Tatlıses Sahnelere Dönüyor!
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İbrahim Tatlıses Sahnelere Dönüyor! ibrahim tatlıses ibrahim tatlıses yeni albüm 2019 ibrahim tatlıses haberleri Sevgili melekler, İbrahim Tatlıses sahnelere dönüyor Geçirdiği silahlı saldırının peşinde ölümden dönen meşhur türkücü, Evlenmiş ve dahası kız çocuk sahibi olmuştu Erbil Uluslararası Ev Fuarına katılan Tatlıses, Yarım ismini vereceğim kasetimi üç ay sonradan piyasaya sunacağım, ilk konserimi de Erbil'de vereceğimdedi İşte teferruat 1548618535 1548618535 ibrahimtatlisessahneleredonuyor5c4e0b2bcc8acibrahimtatlisessahneleredonuyor5c4e0b2bcc8ac ibrahimtatlisessahneleredonuyor5c4e0b2bcc8ac Erbil Milletlerarası Konut Fuarı'nın açılışı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (İKBY) hükümet Sözcüsü Sefin Dizai, Erbil Valisi Nevzat Hadi ve usta İbrahim Tatlıses kadar yapıldı Tatlıses burada, Zaho'da yapı edeceği bin 628 konutluk projesinin tanıtımını da gerçekleştirdi Ilk kez göğsünü gere gere bir projeye el attığını söyleyen Tatlıses, Bugüne değin yaptığım işleri, ağzıma bile edinmek istemiyorum Çünkü resmen kullanıldım, aldatıldım Yapılan projelerde imzam vardı lakin kendim yoktum Bir adam, sürekli beni kandırdı Adam yalancının teki çıktı Ben vurulduktan sonra sevenlerimi kullandı Bana bir yardımı dokunmadı Cümbür Cemaat o kişiyi tanıyor, kim olduğunu, ne olduğunu biliyordiye konuştu Irak halkından özür diliyorumdiyen Tatlıses, Bundan sonraki projeler benimdir Bu saatten sonra Irak halkı, en güzeline layıktır Biz de en güzelini yapmaya çalışıyoruz Bütün gayretim budurifadelerini kullandı Kasetim üç ay sonradan Tatlıses, ne zaman konser vereceğiyle ilgili soruya, Birincil konserimi Erbil'de vereceğim Fakat burada böylece geniş bir yer yok Çünkü yüz binlerce insan gelecek Devleti de zora sokarız Koruma, güvenlik çok baskı bir olaycevabını verdi id Uğradığı silahlı saldırıdan daha sonra hiç kaset yapmayan Tatlıses, üç ay sonradan çıkacak Yarımisimli bir kasetin hazırlığı içinde olduğunu da söyledi 6 ülkeden 48 inşaat firmasının katıldığı konut fuarı, 30 Haziran'a dek devam edecek Erbillilerin, fuara ilgisinin yoğun olduğu gözlendi  

858,497Konular
982,130Mesajlar
30,084Kullanıcılar
isanizimSon üye
Üst Alt