İbrahim Tatlıses YAŞAR İPEK'İN AMBARGOSUNU KALDIRDI emrah ibrahim tatlıses yaşar ipekli emrah yaşar ipek şarkıları ve oğlu Emrahın yaptığı fazla ayıp yahu insan abisinin oğluna böğle yaparmı pes yani 1548650208 1548650208 ibrahimtatlisesyasaripekinambargosunukaldirdi5c4e86e5543faibrahimtatlisesyasaripekinambargosunukaldirdi5c4e86e5543fa ibrahimtatlisesyasaripekinambargosunukaldirdi5c4e86e5543fa İbrahim Tatlıses sahne aldığı Bodrum “Clup 63ta harika direktifler yaptı Seyircilerine yıllar önce yaptığı bir hatayı itiraf etti ve bir nevi günah çıkardı Geçmişte yaşanmış bir olayı bugün açıklığa kavuşturdu İbrahim Tatlıses Evet, hemen gelelim olayın detaylarına Programını sürdürdüğü bir sırada bir anda şarkıyı kesip şarkıcı Yaşar Ipekli’e bakan Tatlıses, “Çok Eskiden bir adam bana ‘Yaşar’la hitabe, onu programına çağırma, yolda görürsen bile ne olur ona selam verme’ diye ricada bulunmuştu dedi Evet, bu ricada yer alan kişi de şarkıcı Emrah Acilen Tatlıses’in söylediği fazla çarpıcı cümleler var: “Ben onu adam zannetmiştim Meğer adam değilmiş, biz adamları severiz, adam olmayanla işimiz olmaz aniden cümbür cemaat şok olarak sustu, İbrahim Tatlıses’i dinlemeye başladılar Yaşar Ipekli’e dönerek, “Kardeşim kusura bakma, sen benim değerli kardeşimsin, hoş geldin sefa getirdin diyerek, Yaşar Ipek’i yerine uğurladı ve ekledi: “Sen kimden bahsettiğimi biliyorsun Bu konuşmaların gerisinde cümbür cemaat fısıldaşmaya başlayarak, “Emrah’tan bahsediyor galiba diye konuştu Evet, İbrahim Tatlıses Emrah’tan bahsediyordu Bir dönem, Emrah’la fırtınalı bir aşk yaşamış, sonra da yeğeni Yaşar Ipek’le adı anılan Asuman Krause, bir anda amca ve yeğenin arasını açan kadın oldu o dönemde Magazin basınında geniş yer bulan bu haber çıktıktan bir süre sonra Yaşar Ipekli bir anda ortadan kayboldu Ekranlardan uzaktan kaldı, şarkıları duyulmamaya başladı Bunun sebebi Emrah’tan başka biri değilmiş “Bir Alo De şarkısı ile patlama yapan Yaşar Ipekli’e uygulanan bu ambargo artık İbrahim Tatlıses göre kaldırıldı Yaşar Ipekli ve Emrah hiç konuşmuyorlar, zaten konuşacak bir şeyleri de kalmadı Bu yasaklama meselesi büyüyecek gibi, bakalım magazin basınında bu nasıl lanse edilecek Burada Emrah’ın yaptığı bir ayıp var, öz yeğeni olan Yaşar Ipekli’in ekmeğiyle oynadı sonuç olarak ne oldu? İkı adam birbirine düşman kaldı, barışacak gibi de gözükmüyorlar Olan amca ve yeğene oldu…
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.