İbrahim Tatlıses'in Bir Kızı Daha Mı Var? bu konu Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olup olmadığı yolunda bilgilere yer vermektedir Su Gibi programın da herkesi hayrete düşürüp kafalar da soru işareti yaratıcı Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu belirtmişti Acaba Dilan kısa yoldan meşhur olmanın hayallerini mi kuruyor yahut fiilen Tatlıses'in kızı mı? İbrahim Tatlıses yaşadıkları birliktelik ve aşklarla yıllardan beri magazin dünyasından ismi hiç düşmeyen sanatçıların başında geliyor Hatta Tatlıses'in kadınları diye de birçok meşhur kadınların isimlerini de öyle ya da böyle biliyorsunuz Bizler bu meşhur kadınları biliyoruz da birde ünsüzleride varibrahimtatlisesinbirkizidahamivar5c4e273b698d2pngalt Tatlıses sesinin güzelliği ve yorumu değin çapkınlıkları ile de çok ünlü bir usta Dilan Çıtak'a şöyle bir baktığım da sima olarak Tatlıses'e birazcık da olsa benzettim İşin garibi Serpil Çakmaklı da bu konu da Dilan Çıtak'a takviye oluyor Çünkü bu olayı yıllar önce duyduğunu ama sesini çıkarmadığını söyleyerek magazin dünyasını şaşkına çevirdi Ve yine ne gariptir oysa Tatlıses konu ile ilgili suskunluğunu hala korumaya devam ediyor Ne düşünüyorsunuz sizce İbrahim Tatlıses'in kızı olabilir mi ne dersiniz? 1548625719 1548625719 ibrahimtatlisesinbirkizidahamivar5c4e273b6db0dgifibrahimtatlisesinbirkizidahamivar5c4e273b6db0dgif ibrahimtatlisesinbirkizidahamivar5c4e273b6db0dgif Bu olayla ilgili bugün başka bir gelişme yaşandı Tv8'de yayınlanan' Aramızda Kalsın' programına davetli olan Serpil Çakmaklı Dilan Çıtakın İbrahim Tatlısesin kızı iddialarına, Dilanın annesi Işıl benim yanımda çalışıyordu Hamileliğini gördüm Kendisine telefonlar geliyordu Işıl vaktiyle 'İbrahim Tatlısesden çocuğum var' demişti Işılın konuşması gerekli Ben her şeye tanığım fakat İbrahim Tatlıses çıkıp konuşmalı Mahkemede şahitlik yaparım Ben de bu olayı herkes dek biliyorum fakat hukuki olarak bilmek isterim Ben bu olaya 1985 yılından beri bilmeme rağmen ağzımı fermuarla kapattım dedi