iltasyazilim
FD Üye
Ciğerci Mehmet Tatlı ve Leyla Tatlı ’nın 7 çocuğundan biri olarak Şanlıurfa ’da bir mağarada 1952 ’de dünyaya geldi Kutlayacağı bir doğum günü değil, çünkü doğum tarihi tamamen bilinmiyor Annesi sadece, “kar yağdığı bir vakit olduğunu hatırlıyor Arap bir baba ve Kürt bir annenin oğlu olarak 10 yaşına dek doğduğu mağarada yaşadı Hiç okula gitmedi
“Urfa ’da Oxford vardı da, biz mi okumadık? sözünü o günlerini anlatırken daima dile getirdi:
İbrahim Tatlı sesin kendi ağzından çoçukluğu;
“Gözümü 7 yaşında açtım ve inşaat işçiliğine başladımSoğuk demirciydim Su satıp, çığırtkanlık yapıyordum Çocukluğumu yaşadım dersem değil Zaten bizim çocukluğumuzun geçtiği yörelerde çocuklar böylece çocukluk yaşayamaz
20 kuruş fazla kazanmak için sinemalarda ‘Buz gibi su ’ diye bağırarak su satıyordum Bir gün bir adam birden yerinden kalktı‘Sus ulan eşek, seni mi dinleyeceğiz? ’ diye suratıma dört tokat attı O tokatlar beni buralara kadar getirdi
*
“Urfa ’da Oxford vardı da, biz mi okumadık? sözünü o günlerini anlatırken daima dile getirdi:
İbrahim Tatlı sesin kendi ağzından çoçukluğu;
“Gözümü 7 yaşında açtım ve inşaat işçiliğine başladımSoğuk demirciydim Su satıp, çığırtkanlık yapıyordum Çocukluğumu yaşadım dersem değil Zaten bizim çocukluğumuzun geçtiği yörelerde çocuklar böylece çocukluk yaşayamaz
20 kuruş fazla kazanmak için sinemalarda ‘Buz gibi su ’ diye bağırarak su satıyordum Bir gün bir adam birden yerinden kalktı‘Sus ulan eşek, seni mi dinleyeceğiz? ’ diye suratıma dört tokat attı O tokatlar beni buralara kadar getirdi
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.