İbrahim Tatlıses'in Düğünü İle İlgili Twitter Yorumları ibrahim tatlıses ayşegül yıldız evlendi nikah haberleri nikah resimleri düğün ile ilgili twitter yorumları mekanıcom'da İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız'ın evlendiğini daha önceki yazılarımızda paylaşmıştıkİbrahim Tatlıses'in eski hayat arkadaşı oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna bu şok nikahtan sonra sinir krizi geçirmiştiGeçtiğimiz gün sürpriz bir şekilde evlenen İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız çiftinin nikahı ile ilgili Twitter'de çok acayip yorumlar var meleklerŞimdi acayip Twitter yorumlarını sizlerle paylaşıyoruz 1548649945 1548649945 ibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85de99530ibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85de99530 ibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85de99530 Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in 12 yıllık sevgilisi Ayşegül Yıldız'la sürpriz bir şekilde düğün masasına oturması magazin gündemine bomba gibi düştü Cümbür Cemaat uzun yıllar birlikte yaşadığı ve oğlu İdo'nun annesi olan Derya Tuna ile evlenmesini beklerken Tatlıses sevgilisi Ayşegül Yıldız'la düğün masasına oturdu Meşhur sanatçının sürpriz evliliği sanal aleme de bomba gibi düştü Kimileri şaşkınlığını gizleyemedi kimileri de Niçin Derya Tuna ile evlenmedidiye sordu İşte arasında ünlü isimlerin de olduğu twitter'daki 'sürpriz nikah'la ilgili yorumlar Ebru Yaşar: Ibrahim tatlises aysegul yildiz evlendiiallah mesut etsinyillardir beraberlerdi nihayetmutluluklar dilerizO Asenayla konustummutluluklar diliyo tum samimiyetiyle Reyhan Karaca: İbrahim Abi evlenmisAllah mutlu etsin insallahibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt fotografi ilk yakalayan ve yayinlayan bu seneki odulu alir bence Artik mutlu görünmek icin adim atanlara mutluluklar dileyerek mutlu olmalarini istesekAllah kime kismet ettiyse mutlu etsinibrahim abiyide Ahmet Hakan: ibo bile evlenmiştoplumumuz tıpatıp mehmet ali erbil'in evlenmesi gibi ibo'nun evlenmesini de katiyen ciddiye alamıyor ne meslek? vay be! biz burada palto, elen, berefalan sayıklarken müşteri evlendi Hande Yener: Mutluluklar dilerimibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt İbrahim&Aysegul Tatlises Esin Övet: Aysegul Yildiz yillarce bekledi ve mukafaatini aliyor Ibrahim Tatlises ile evleniyor Daha ne olsunibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt Yazdigim saptirilmasin, Aysegul Yildiz ve yasadiklari icin mukafat dedim O bunun icin yasiyordu, cunkuibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt Erol Köse: Tatlıses hastanede Ayşegül adlı sevgilisiyle evleniyorŞok şok şok ve pes pes pes teyid etmem zamanımı aldı ama netTatlısesin bütün ailesi ayağa kalktı eski eşi Derya hnm ve İdo cinnetteDaha önce Ayşegül hastaneden kovulmuştu Derya Tuna ile kavga edip olayda yıkıntıilginç noktalar varTatlısesin bir planı oldugu kesin Piyasaya çok borcu oldugu biliniyorŞok şok şok Daha sağlığına tam kavuşamadan yapılan bu saldırı çok şeye hamile aile yada iç savaş başladı bilgiler geliyor Şok şok şok şok Yılın flaş nikahı aileyi bölüyor mu? Aylarca yıllardan beri kahır çeken Derta bile o imzayı attıramamıştıSır perdesi ne? Tatlıses daha iyileşmeden evlenmesinin perde arkasını az daha sonra yazıcamİdo şoktaAsena rahatlatıcı ile ayakta Derya Tuna ilaçla Şahitler Yüksel Çağlar ve Fatih Terim İyileşmeden demin apar topar olan bu nikah beraberinde bir çok soruyu akla getirdi Ayşegül'ün dün bindiği yeni jeep akıllara sorular getirmiştiTatlıses'in yanında vurulan Damla ile olan ilişkisi de malumdu o da şok ötesiymiş Tatlıses birincil eşi Hak Hanımdan yıllar önce boşanmıştıAdalaet, Perihan Savaş, Derya Tuna, Asena, Ayşegül Yıldız kamuoyuna malolan ilişkileriydi Tatlıses'le Ayşegül'ün 25 yaş farkı olduğuda gelen bilgiler aralarında Asena aradı Kervansaray'da program yapıyorum Umrumda değil dediSesi de neşeliydi İkna oldum Tuba Ünsal: İbo kimilen evlenmis acep? id Metin Arolat: cümbür cemaat te bir aaaa ibrahim tatlıses evlenmişşşdurumu varee? sanırım ben anlamıyorum olaylardaniçimden ne hoş,mutluluklar dedim Zeynep Dizdar: Sevgili İbrahim Tatlıses'e bir ömür boyu mutluluklar dilerim Allah mesut etsin Lerzan Mutlu: Anladık evlenmıs eeee bıze ne allah mutlu etsın Tanyeli: İbrahim&Aysegul Tatlises 1 ömür boyu mutlu olunibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt ) Hilal Cebeci: Ibrahım abi evlenmıs,ımparatora ve aysegule omur boyu mutluluklar dılıyorummibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt Ertem Şener: FLAŞ ! ibrahim tatlıses çare gördüğü hastanede ayşegül yıldız ile evleniyor Şenay Düdek: Şoke oldumDerya Tuna ile evlenmesini beklerken!AYildizVay be!Belklyelim baklalimÇok ilginç! Hayırlısı bağlı Twitter'daki diğer yorumlar * İbrahim Tatlıses evlendi Nihat Doğan da şu anda sünnet oluribrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt ibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt * Bazı kadınlar tam mezarcıibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt )) * İbrahim tatlıses Evlendi Düğün Şahitlerinden biri Fatih Terimdi * Öldü,sakat kalacak,bundan böyle şarkı söylemeyecek derken ibrahim tatlıses hastanede hasta yatağında evlendi pesibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt * İbrahim Tatlıses de evlendi yawbi biz kaldk beaibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt * İbrahim Tatlıses evlendi!: magerse ne meraklı imiş bu adam * İbrahim Tatlıses bile evlendi hemde kaçıncı kere, ben daha 1 defa bile evlenemedim yahu *ibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85e0d0226gifalt hoppa hoppa hoppalaaaa cok lazimdi, sözde kaciyordu * ibrahim tatlıses de evlendi sıra bende artık * ibrahim tatlıses kimle evlendi yataktan kalktı ne ara hop ya köydeki imam nihaklı karısına nooldu acep onu resmiye alsaydı yaibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt * meğer ibrahim tatlıses o zaman sevgilisine vurulmuş, anca normale döndüde evlendi adamcağızibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt * nereye baksam ibrahim tatlıses evlendi haberi bize ne evlendiyse yahu adamı biz mi gerdeğe sokacaz bea * Ne oluo ibrahm tatlıses evlendi diye haber duydum ne zmn oldu yaa hahaahah ayy çatladım şoktayım aaaaaaaaaaa ne zmn bulmuş bayan * ibrahim tatlıses evlendio diilde öldürmeyen Allah evlendiriyoibrahimtatlisesindugunuileilgilitwitteryorumlari5c4e85dee1554alt Stick Out Tongue ) * Keşke Derya Tuna ile evlenseymiş (Rotaheber)