Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim Tatlısesin Kızı Melek Zübeyde işletmeci oldu

İbrahim Tatlısesin Kızı Melek Zübeyde işletmeci oldu
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İbrahim Tatlısesin Kızı Melek Zübeyde işletmeci oldu ibrahim tatlısesin kızı melek melek zübeyde tatlıses ibrahim tatlısesin kızı zübeyde tatlıses biyografi yaşam öyküsü TATLISES'İN KIZI IŞ VEREN OLDU 1548623776 1548623776 ibrahimtatlisesinkizimelekzubeydeisletmecioldu5c4e1fa4caae2ibrahimtatlisesinkizimelekzubeydeisletmecioldu5c4e1fa4caae2 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertatli&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MEŞHUR SANATÇI İBRAHİM TATLISES, KIZI MELEK ZÜBEYDE VE DAMADI VOLKAN AKKAŞ'IN, SAMANDIRA'DAKİ YEMEK FABRİKA AÇILIŞINA KATILDI Perihan Savaş ve oğlu Savaş Zafer'in de bulunduğu açılışta Tatlıses, fabrikayı dolaştı Tatlıses şanslı işler dileyerek şunları söyledi; 'Karıkoca ikisi de işletme okudu Melek'i benim işime baksın diye okutmuştum Yine tek başıma kaldım Her gün 8 bin kişiye yemek yemek çıkacak 113 kişiye de iş imkanı sağlandı  

858,497Konular
981,982Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt