Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İbrahim Tatlıses'in son hali çok yaşlanmış ya

İbrahim Tatlıses'in son hali çok yaşlanmış ya
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İbrahim Tatlıses'in son hali çok yaşlanmış ya ibrahim tatlıses son hali resimleri fotoları fotoğrafı görüntüleri burada arkadaşlar Aylar önce silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, hayranlarını korkuttu Nihayet sağlığına kavuşan İmparator İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde hastaneden çıktı ve kızı Melek Zübeyde'nin evine kavhaltıya gitti Damadıyla sohbet edip, torununu seven İbrahim Tatlıses'in son hali beni üzdü Fazla yaşlanmış, çökmüş Kesinlikle ancak basit yok, ölümle savaştı ve tıpkı kuvvetli sesi gibi, ölümüde var gücüyle yendi, çok şükür Sizlere daha önce İbrahim Tatlıses yeniyıl gecesinde nerede çıkacağına dair İbrahim Tatlıses 2011 Ylıbaşı gecesi sahne alacak adlı haberimizde müjdeli haberi vermiştik Hemen ise, İbo'nun son halinin fotolarını sunuyoruz Melek'lerim 1548650491 1548650491 ibrahimtatlisesinsonhalicokyaslanmisya5c4e87ff62ed9ibrahimtatlisesinsonhalicokyaslanmisya5c4e87ff62ed9 ibrahimtatlisesinsonhalicokyaslanmisya5c4e87ff62ed9 İbrahim Tatlıses, kendisini ziyarete gelen İzzet Çapa’ya açıkladı: “Geçen hafta sonu başta hastaneden çıkıp Melek Zübeyde’nin evine kahvaltıya gittim Hasret giderdik Damadımla sohbet ettim, torunumu kucağıma aldım Kısa vakit önce Almanya’da ikinci ameliyatını geçiren ve tedavisine Darüşşafaka Kliniği’nde devam edilen İbrahim Tatlıses, ziyaretine gelen İzzet Çapa’ya son günlerde yaşadığı olumlu gelişmeleri açıkladı Sohbet sırasında bomba haberi de verdi Ünlü türkücü, geçtiğimiz hafta sonu ilk önce hastaneden çıkıp kızı Melek Zübeyde’nin evine kahvaltıya gittiğini söyledi: “Hasret giderdik, damadımla konuştum, torununu kucağına alıp sevdim Şifa kaynağı Rize balı Tatlıses, iyileşme sürecini hızlandıran sırrını da bu sohbette açıkladı: Başucunda duran bal kavanozu Ünlü türkücü, bir hayranının kendisi için özel olarak Rize dağlarından getirdiği, içinde arı sütü de olan bu balın her gün bir kaşık yendiği takdirde ayrıca vücudu yenilediğini keza de insana enerji verdiğini söyledi Lakin tüm ısrarlara rağmen balın adını açıklamadı Kaleye geçip top tutacak İbrahim Tatlıses’in doktoru, Maltepe’deki Romatem Çare Merkezi’nin Direktörü Dr Köksal Holoğlu, Kanaltürk’teki ‘2 Sayfa’ programında şunları söyledi: “Tatlıses’in felçli olan sol kolunu bilgisayar oyunuyla iyileştiriyoruz İsviçre’den gelen ‘ArmeoSpring’ adlı kol robotu bilgisayara yan Ekranda bir futbol maçı var Tatlıses oyunda kaleci Kaleye gelen topları, felçli olan sol kolunu kullanarak tutmaya çalışıyor Tedaviye bugün başladık Türkiye’de başta kendisine uyguluyoruz Terasta otomobil İzzet Çapa, İbrahim Tatlıses’in altıncı kattaki hastane odasının terasındaki otomobilini inceledi Kazalardan daha sonra bir çeşit terapi olarak kullanılan bu otomobil, hastaların arabaya binip inmesi ve iletişim kurması açısından büyük tartma taşıyor  

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt