Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim ve babası hakkında ayetler

0
185

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

İbrahim, babası Azer'e: Birtakım putları tanrılar mı ediniyorsun? Doğrusu ben seni de kavmini de apacık bir sapıklık icinde goruyorum, demişti
En'am : 74

Doğrusu ben, arkamdan iş başına gececek olan yakınlarımdan endişe ediyorum Karım da kısırdır Tarafından bana bir veli (oğul) ver
Meryem : 5

Kitap'ta İbrahim'i an Zira o, sıdkı butun bir peygamberdi
Meryem : 41

Similar threads

İbrahim ve babası hakkında ayetler İbrahim, babası Âzer'e: Birtakım putları tanrılar mı ediniyorsun? Açıkçası ben seni de kavmini de apaçık bir sapıklık içinde görüyorum, demişti En'âm : 74 Açık Konuşmak Gerekirse ben, arkamdan iş başına geçecek olan yakınlarımdan endişe ediyorum Karım da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
İbrahim ( as ) hakkında ayetler Bir zamanlar Rabbi İbrahim'i bir takım kelimelerle sınamış, onları tam olarak yerine getirince: Ben seni insanlara onder yapacağım, demişti «Soyumdan da (onderler yap, ya Rabbi!) » dedi Allah: Ahdim zalimlere ermez (onlar icin soz vermem) buyurdu Bakara ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Musa ( as ) hakkında ayetler Musa'ya kırk gece (vahyetmek uzere) soz vermiştik Sonra haksızlık ederek buzağıyı (tanrı) edindiniz Bakara : 51 Doğru yolu bulasınız diye Musa'ya Kitab'ı ve hak ile batılı ayıran hukumleri verdik Bakara : 53 De ki: Biz, Allah'a, bize indirilene, İbrahim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Muşrikler Allah'tan başkasına tanrı edindiler hakkında ayetler İnsanlardan bazıları Allah'tan başkasını Allah'a denk tanrılar edinir de onları Allah'ı sever gibi severler İman edenlerin Allah'a olan sevgileri ise (onlarınkinden) cok daha fazladır Keşke zalimler azabı gordukleri zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Zulum ve Zalimler Hakkında Ayetler Bir zamanlar Rabbi İbrahim'i bir takım kelimelerle sınamış, onları tam olarak yerine getirince: Ben seni insanlara onder yapacağım, demişti «Soyumdan da (onderler yap, ya Rabbi!) » dedi Allah: Ahdim zalimlere ermez (onlar icin soz vermem) buyurdu Bakara ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt