Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İbrahim Yiğit Kimdir, Hayatı

İbrahim Yiğit Kimdir, Hayatı
0
164

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
İbrahim Yiğit, İbrahim Yiğit kim,
İbrahim Yiğit hakkında veri,
İbrahim Yiğit yaşam öyküsü

İbrahim Yiğit, 8 Aralık 1947'de Erzincan Kamarık'ta doğdu Babasının adı İsmail, annesinin adı Hatice'dir

Ziraat Yüksek Mühendisi ve Öğretim Görevlisi; Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisans yaptı Tarım Bakanlığı'nda teknik eleman, Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı'nda İl Müdürü, Ticaret Bakanlığı'nda Teknik Danışman, Türkiye Şeker Fabrikaları'nda Alan Şef Yardımcısı olarak tayin yaptı

Deri sektöründe Idare Heyeti Başkanlığı görevinde bulundu Balkan Bilim ve Ekoloji Derneği Üyesi olarak değişik ülkelerde konferanslar verdi Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcılığı, Başkanvekilliği ve Büyükşehir Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu

Trakya Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak ders verdi İstanbul Gübre Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi oldu Orta düzeyde Fransızca bilen Yiğit, evli ve 2 çocuk babasıdır

22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde AKP' den İstanbul milletvekili seçilmiştir *

Similar threads

Nevzat Pakdil Özgeçmişi,Nevzat Pakdil Biyografisi,Nevzat Pakdil Hakkında Bilgi,Nevzat Pakdilin hayatı Nevzat Pakdil ( 1950 ) Nevzat Pakdil, 12 Ocak 1950'de Kahramanmaraş Göksun'da doğdu Babasının adı Hayri, annesinin adı Zekiye'dir Eğitimci ve Millet Yönetimi Uzmanı; Ankara Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Akıllı Ertugay ne iş yapar,Akıllı Ertugay Kimdir,Zeki Ertugay Hayatı ,Zeki Ertugay biyografisi,Zeki Ertugay hakkında data Zeki Ertugay Kimdir, Hayatı Akıllı Ertugay, 21 Aralık 1947'de Erzurum Aşkale'de doğdu Babasının adı Necmettin, annesinin adı Canpaşa'dır Ziraat Yüksek Mühendisi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Mehmet Mehdi Eker Biyografi Mehmet Mehdi Eker özgeçmişi Mehmet Mehdi Eker hakkında veri Mehmet Mehdi Eker (1956 ) Mehmet Mehdi Eker, 1956 yılında DiyarbakırBismil'de doğdu Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ni bitiren Eker, İngiltere'de University of Aberdeen'de Tarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Faruk Septioğlu Hakkında Veri, Faruk Septioğlu Kimdir Özgeçmişi, Faruk Septioğlu Biyografisi Faruk Septioğlu, 2 Şubat 1961 yılında Elazığ Palu'da doğdu Babasının adı Ali Rıza, annesinin adı Naciye'dir Ticaret; Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Soner Aksoy Kim, Soner Aksoy Hakkında Bilgi, Soner Aksoy Biyografisi 27 Temmuz 1941 yılında Kütahya Gediz'de doğdu Babasının adı Mehmet Fahri, annesinin adı Nazire'dir Dr Cihaz Yüksek Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Cihaz Fakültesi'ni bitirdi Doktorasını Gazi Üniversitesi Fen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
858,509Konular
980,820Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt