Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim'in duası hakkında ayetler

0
190

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

çok eskiden İbrahim, İsmail ile beraber Beytullah'ın temellerini yükseltiyor, (şöyle diyorlardı Ey Rabbimiz! Bizden bunu kabul buyur; kuşkusuz sen işitensin, bilensin
Bakara : 127

Ey Rabbimiz! Onlara, içlerinden senin âyetlerini kendilerine okuyacak, onlara kitap ve hikmeti öğretecek, onları temizleyecek bir peygamber bayrak direği Çünkü üstün gelen, her şeyi yerli yerince yapan yalnız sensin
Bakara : 129

Hatırla ki İbrahim şöyle demişti: «Rabbim! Bu şehri (Mekke'yi) emniyetli kıl, beni ve oğullarımı putlara tapmaktan uzak tut!»
İbrâhîm : 35

«Ey Rabbimiz! (Amellerin) hesap olunacağı gün beni, asılbabamı ve müminleri bağışla!»
İbrâhîm : 41 *

Similar threads

İbrahim'in duası hakkında ayetler Bir zamanlar İbrahim, İsmail ile beraber Beytullah'ın temellerini yukseltiyor, (şoyle diyorlardı Ey Rabbimiz! Bizden bunu kabul buyur; şuphesiz sen işitensin, bilensin Bakara : 127 Ey Rabbimiz! Onlara, iclerinden senin ayetlerini kendilerine okuyacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Çocukların Hayırlı Olması İçin Ayetler Ey Rabbimiz! Bizi sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibadet usullerimizi göster, tevbemizi kabul et; zira, tevbeleri oldukça çok kabul eden, fazla yufka yürekli olan ama sensin Bakara : 128 Ey Rabbimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
İsmail ( as ) hakkında ayetler Biz, Beyt'i (Kâbe'yi) insanlara toplanma mahalli ve güvenli bir yer kıldık Siz de İbrahim'in makamından bir namaz yeri edinin (orada namaz kılın) İbrahim ve İsmail'e: Tavaf edenler, ibadete kapananlar, rükû ve secde edenler için Evim'i temiz tutun, diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
İbrahim ( as ) hakkında ayetler bir zamanlar Rabbi İbrahim'i bazı kelimelerle sınamış, onları tam olarak yerine getirince: Ben seni insanlara önder yapacağım, demişti «Soyumdan da (önderler yap, yâ Rabbi!) » dedi Allah: Ahdim zalimlere ermez (onlar için laf vermem) buyurdu Bakara : 124 bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Bildiğinin Öğretmenin gerekliliği hakkında ayetler Ey Rabbimiz! Onlara, içlerinden senin âyetlerini kendilerine okuyacak, onlara kitap ve hikmeti öğretecek, onları temizleyecek bir peygamber bayrak direği Çünkü üstün gelen, her şeyi yerli yerince yapan yalnız sensin Bakara : 129 Nitekim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,497Konular
982,553Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt