Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbrahim'in duası hakkında ayetler

0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Bir zamanlar İbrahim, İsmail ile beraber Beytullah'ın temellerini yukseltiyor, (şoyle diyorlardı Ey Rabbimiz! Bizden bunu kabul buyur; şuphesiz sen işitensin, bilensin
Bakara : 127

Ey Rabbimiz! Onlara, iclerinden senin ayetlerini kendilerine okuyacak, onlara kitap ve hikmeti oğretecek, onları temizleyecek bir peygamber gonder Cunku ustun gelen, her şeyi yerli yerince yapan yalnız sensin
Bakara : 129

Hatırla ki İbrahim şoyle demişti: «Rabbim! Bu şehri (Mekke'yi) emniyetli kıl, beni ve oğullarımı putlara tapmaktan uzak tut!»
İbrahim : 35

«Ey Rabbimiz! (Amellerin) hesap olunacağı gun beni, anababamı ve muminleri bağışla!»
İbrahim : 41

Similar threads

İbrahim'in duası hakkında ayetler çok eskiden İbrahim, İsmail ile beraber Beytullah'ın temellerini yükseltiyor, (şöyle diyorlardı Ey Rabbimiz! Bizden bunu kabul buyur; kuşkusuz sen işitensin, bilensin Bakara : 127 Ey Rabbimiz! Onlara, içlerinden senin âyetlerini kendilerine okuyacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Cocukların Hayırlı Olması İcin Ayetler Ey Rabbimiz! Bizi sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de sana itaat eden bir ummet cıkar, bize ibadet usullerimizi goster, tevbemizi kabul et; zira, tevbeleri cokca kabul eden, cok merhametli olan ancak sensin Bakara : 128 Ey Rabbimiz! Onlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
İsmail ( as ) hakkında ayetler Biz, Beyt'i (Kabe'yi) insanlara toplanma mahalli ve guvenli bir yer kıldık Siz de İbrahim'in makamından bir namaz yeri edinin (orada namaz kılın) İbrahim ve İsmail'e: Tavaf edenler, ibadete kapananlar, rukU ve secde edenler icin Evim'i temiz tutun, diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
İbrahim ( as ) hakkında ayetler Bir zamanlar Rabbi İbrahim'i bir takım kelimelerle sınamış, onları tam olarak yerine getirince: Ben seni insanlara onder yapacağım, demişti «Soyumdan da (onderler yap, ya Rabbi!) » dedi Allah: Ahdim zalimlere ermez (onlar icin soz vermem) buyurdu Bakara ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Bildiğinin Oğretmenin gerekliliği hakkında ayetler Ey Rabbimiz! Onlara, iclerinden senin ayetlerini kendilerine okuyacak, onlara kitap ve hikmeti oğretecek, onları temizleyecek bir peygamber gonder Cunku ustun gelen, her şeyi yerli yerince yapan yalnız sensin Bakara : 129 Nitekim kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,497Konular
982,553Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt