Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İbretlİ SÖzler

İbretlİ SÖzler

Similar threads

ibretli sözler hikemiyyat mehmet ömeroğlu Faydalanılmayan bilgi, harcanmayan ve hiç kimseye hayrı dokunmayan define gibidir(Hadis–i Şerif) Ne söylediğini, Kime söylediğini ve Ne zaman söylediğini unutma(Ebu Bekir) Horluğa katlanarak okudum, neticede ululuğa erdim(İbn–ı Abbas)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
İman çıplaktır, elbisesi takva, süsü hayâ, meyvesi ise, ilimdir (Hadis–i Şerif) Ateşin odunu yakıp yokettiği gibi, hased de sevapları yer ve mahveder (Hadis–i Şerif) …Kim Allah'tan korkarsa, Allah ona bir çıkış yolu ihsan eder Ve ona beklemediği yerden rızık verir Kim Allah'a güvenirse O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Allâh Teâlâ’nın emriyle yapılan Kâbe, dâimâ ilâhî muhâfaza altındadır Târihte “Fil Vak’ası olarak bilinen hâdise, bunu ortaya koyan ibretli misâllerden biridir Yemen vâlisi Ebrehe, Roma imparatorunun da yardımıyla San’a’da yaptırdığı kiliseye arzu ettiği ölçüde rağbet edilmediğini görünce, son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Selçuklu sultanlarindan biri gönüller sultani Hazreti Mevlana'yi ziyaret edip, sohbet arasinda, saltanatlari arasinda ne fark oldugunu sorarBunun üzerine Mevlana Celaleddin söyle bir ibretli cvp verir ''Senin saltanatin dünyada,gözlerin açik oldugu müddetçe bakidirBenim saltanatim ise gözlerimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Allahın sevgili kulu!(ibretli hikaye) allahın varlığıyla ilgili hikayeler kulluk ile ilgili hikayeler allahla melekler ile melekler öykü Allah’ın sevgili kullarından biri bir rüya görür; rüyasında kendisine şöyle denir: “Sabahtan olunca, karşına birincil çıkanı ye, ikinci çıkanı sakla, üçüncü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt