Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İç çamaşırdaki idrar namaza engel olur mu?

İç çamaşırdaki idrar namaza engel olur mu?
0
178

Similar threads

Evde muhabbet kuşu beslemek Muhabbet kuşu evi pislerse namaza engelmidir ? Genelde muhabbet kuşu serbet bırakıyorlar buda etrafa pisliği bulaşıyor, Namazın farzlarından biri de necasetten tahâret, yani kişinin bedeninde, elbisesinde ve namaz kıldığı yerde namaza engel olacak bir pisliğin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
İç Çamaşırıma Sperm Bulaştı Gebe Kalırmıyım? Bilhassa genç kızların en çok sorduğu sorulardan biri iç çamaşırıma sperm bulaştı gebe kalırmıyım ya da gebe kalma şansım ne kadardır? Öncelikle uzmanlar tıpta hiçbir şeyin olanaksız olmadığının altını çizmekte ve iç çamaşırıma sperm bulaştı hamile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Abdest Alırken Taharet Gerekli Mu Taharet Olmadan Abdest Alınabilir Mi Genelde bakıldığında her abdestten önce taharet almak dinimizce durum değildir Yalnızca Tuvalet ihtiyacı giderildikten daha sonra taharet alınır Namazın farzlarından biri olan ve bedenimizde elbisemizde bulunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
İdrar yolu iltihabı gebeliğe engel mi? Merhaba sizi yakından takip ediyorum ve güzel siteniz için tebrik ediyorumidraryoluiltihabigebeligeengelmi5c5a26072626aalt Benim sorum şu 5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyorum aşılama yaptırdım bu dönemde bile hamile kalamadım şimdi diğer bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Sarhoş Olmayacak Kadar Alkol Namaza Engel midir? Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki alkollü içkiler ve uyuşturucu maddeler dinen haram kılınmıştır: Rasul-i Ekrem (s.a.v.) şöyle buyuruyor: "Çoğu sarhoş eden şeyin azı da haramdır." (Tirmizi, Eşribe, 3; Ebu Davud, Eşribe, 5; Nesai, Eşribe, 25)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
455
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt