Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İç İçe Koyduğu Kaseleri Sıkıştığı İçin Twitter’da Yardım İsteyen Kadına Gelen Birbirinden Komik Öneriler

İç İçe Koyduğu Kaseleri Sıkıştığı İçin Twitter’da Yardım İsteyen Kadına Gelen Birbirinden Komik Öneriler
0
176

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Chi Nguyen isimli bir bayan Twitter hesabından sıkışmış kaselerini çıkartamadığı için yardım istedi. Chi'ye o denli yardım teklifleri geldi ki, yedi düvelden yüzlerce insan 2 gündür bu kaseler için uğraşıyor. Gelin bakalım...

Twitter'dan @whatchidid başına gelen bir olayı paylaştı ve sorduğu soruyla ortaya dahiyane fikirler çıkmasına neden oldu.

twitter.com
'Twitter, yardımınıza gereksinimim var. Bulaşıkları yıkarken bir seramik kaseyi başkasının içerisine koydum ve sıkıştılar. İkisini de kırmadan küçük kaseyi nasıl çıkartırdınız?'

"Neden bu kadar taktım başıma? 2 gündür uğraşıyorum ve pes edemiyorum."

twitter.com
Chi Nguyễn Twitter'dan yardım istemeden evvel neler denediğini de tek tek yazdı;

twitter.com
Şu ana kadar denediklerim:-sıcak sabunlu su

-dıştaki tabağa sıcak su, içindekine soğuk su + buz

-kenarlarına yağ

-mikrodalga

-sallama

Sonra deneyeceklerim:

-saç kurutma makinesi

-dondurup çabucak sıcak suya koyma

Şimdi Chi Nguyễn'in kaygısına derman olmak isterken kahkaha attıranlara bakalım;

twitter.com
'Biraz alışılmadık bir teklif ancak güçlü çekim gücü olan dildolar nazikçe çıkarmana yardımcı olabilir. Bu halde sıkışan bir eşyamı kurtarmıştım.'

"Bu iktisatta yardımcı olmaz muhtemelen. Yakınlarda bir dağ var mı? Ufak bir seyahate çıkan, rakım sayesinde hava genişleyebilir."

twitter.com
"Kaselerin artık bir bütün olduğunu kabul etsen ve bağlarını desteklesen ölür müsün?"

twitter.com
"Uçuşta yanına alabilir misin? Kabindeki hava basıncı sayesinde vakum azalabilir. İşe yaramazsa bile kaselerinizle hoş bir hafta sonu geçirmiş olursunuz."

twitter.com
"Hortumla püskürtmeyi denediniz mi? Babam komşunun köpeği geldiği vakit o denli yapıyordu."

twitter.com
Bu sırada Chi'den yeni bir güncelleme geldi ve hala başarısız olduğunu anlattı...

twitter.com
Güncelleme

-elektrikli diş fırçası

-küçük pompa (olmadı zira etrafı küçük kaseden daha büyük)

-şefkatli bir halde kaseler yastıkların üstüne atıldı

-bunu söylemenin kolay bir yolu yok: küçük kasede artık çatlak var

Hala sıkışık.

Çözüme ulaşılamayınca teklifler devam etti. ????

twitter.com
'Yıllarca iç içe sıkışmış bir kasem var. Kalktım ve yeni kaseler aldım. Sonra bir gün, sebepsizce, güya hiç sıkışmamış üzere ayrıldılar.'

Mesela...

twitter.com
Güzel teklif.

twitter.com
"Küçük kaseden kibarca bırakmasını rica ettin mi?"

twitter.com
"Neden küçük kaseyi suçluyoruz? Neden büyük kasenin bırakmasını istemiyoruz?"

twitter.com
"İki kasenin de setinde kalan tabakları birleştirirdim, böylelikle hepsi eşleşmiş olurdu."

twitter.com
"Sorununuzu kompozit gereç mühendisi olan oğluma gönderdim. Seramiğin odunu yok diyor. Birinin feda edilmesi gerekiyor."

twitter.com
"İlgiyi seviyorlar. Takmıyormuş üzere yaparsanız bu oyundan sıkılacaklardır. Küçük olanda biraz çorba için, durulayın ve makineye koyun."

twitter.com
"Aynı şeyi ben de yaşıyorum ve aklımı yitirmek üzereyim. Dışarıdaki kase en sevdiğim salata kasem."

twitter.com
"Onları çok yüksek bir rafa koymayı denediniz mi? Görünmeyen bir yere. Böylelikle bir sonraki hamlenize kadar görmek zorunda kalmazsınız."

twitter.com
Tüm bu tekliflere karşın Chi'nin kaseleri hala birbirine sıkışık halde duruyormuş. ???? Siz olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarda buluşalım...

858,475Konular
981,231Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt