Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İçeriği değişen klasör için Registry ayarı

İçeriği değişen klasör için Registry ayarı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SORUN:
Bir klasörün içeriği değiştiğinde Windows 98 bunu hemencecik anlayamıyor ve klasör penceresini F5 ile tazelemek gerekiyor Bu tazeleme işini Windows 98'e daha sık ve daha seri yaptırtmak, bu nedenle değişikliklerinizin hemen klasör penceresine yansımasını istiyor olabilirsiniz

ÇÖZÜM:
Bunu yerine getirmek için kolay bir REGISTRY ayarı var Başlat menüsünden Çalıştır komutunu çalıştırın REGEDIT yazıp Enter tuşuna basın HKEYLOCALMACHINESystemCurrentControlSetcontrolUpdate bölümüne gelin
Sağ taraftaki pencere içerisinde UpdateMode anahtarına gelin, sağ fare düğmesine basın ve açılacak olan menüden Değiştir komutunu çalıştırın Açılacak olan pencerede 01 değerini 00 olacak şekilde değiştirin Regedit uygulamasını kapatın, Windows 98'i kapatıp açın Artık klasör pencereleriniz daha hızlı güncellenecektir *

Similar threads

SORUN: Bir klasorun iceriği değiştiğinde Windows 98 bunu hemen anlayamıyor ve klasor penceresini F5 ile tazelemek gerekiyor Bu tazeleme işini Windows 98'e daha sık ve daha hızlı yaptırtmak, boylece değişikliklerinizin anında klasor penceresine yansımasını istiyor olabilirsiniz COZUM: Bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
SORUN: 3 gün önce bilgisayarıma format atmam gerekti Ondan sonra ise her şeyi her tarafta yükledim Fakat Başlat menüsünün eskisinden fazla daha yavaş açıldığını ayrım ettim Arkadaşlarım Registry'den bir şeyler yapmamı söylediler, Acaba bu yavaşlığın formatla bir ilgisi var mıdır? ÇÖZÜM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
SORUN: Windows 98 yüklü bilgisayarım kusur mesajları vermeye başladı Format atıp tekrar üstüne atmak istiyorum ama Cd key'in yazılmış olduğu kutu kayıp! Bilgisayarımda yüklü olan bilgilerden bu cdkey'e ulaşmam muhtemel müdür? ÇÖZÜM: Elbette, bu bilgiyi Registry kayıtlarından bulup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
1 Önce masaüstünde, simgesini değiştirmek istediğiniz bir klasör oluşturun Bunu, masaüstünde bos bir yere sağ fare düğmesine tıklayıp ekrana gelecek mönüden YENİ * KLASÖR komutunu çalıştırarak yapabilirsiniz Klasörün adini mesela TEST yapın 2 Klasörün içine girin, DOSYA mönüsünden YENİ * METİN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
SORUN: Ofisimizdeki tüm bilgisayarlarda Windows 98 işletim sistemi kullanılıyor Ancak benim bilgisayarımda bir sorun var BAŞLANGIÇ düğmesinin yandaki araç çubuğundaki Show desktopsimgesi kayboldu Bu simgeye bastığımda ekrandaki tüm pencereler küçültülüyordu Fazla pencere açtığımı için bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt