Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İceriği değişen klasor icin Registry ayarı

İceriği değişen klasor icin Registry ayarı
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
SORUN:
Bir klasorun iceriği değiştiğinde Windows 98 bunu hemen anlayamıyor ve klasor penceresini F5 ile tazelemek gerekiyor Bu tazeleme işini Windows 98'e daha sık ve daha hızlı yaptırtmak, boylece değişikliklerinizin anında klasor penceresine yansımasını istiyor olabilirsiniz

COZUM:
Bunu yapmak icin basit bir REGISTRY ayarı var Başlat menusunden Calıştır komutunu calıştırın REGEDIT yazıp Enter tuşuna basın HKEYLOCALMACHINESystemCurrentControlSetcontrolUpdate bolumune gelin
Sağ taraftaki pencere icerisinde UpdateMode anahtarına gelin, sağ fare duğmesine basın ve acılacak olan menuden Değiştir komutunu calıştırın Acılacak olan pencerede 01 değerini 00 olacak şekilde değiştirin Regedit uygulamasını kapatın, Windows 98'i kapatıp acın Artık klasor pencereleriniz daha hızlı guncellenecektir

Similar threads

SORUN: Bir klasörün içeriği değiştiğinde Windows 98 bunu hemencecik anlayamıyor ve klasör penceresini F5 ile tazelemek gerekiyor Bu tazeleme işini Windows 98'e daha sık ve daha seri yaptırtmak, bu nedenle değişikliklerinizin hemen klasör penceresine yansımasını istiyor olabilirsiniz ÇÖZÜM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
SORUN: 3 gun once bilgisayarıma format atmam gerekti Ondan sonra ise her şeyi yeniden yukledim Ancak Başlat menusunun eskisinden cok daha yavaş acıldığını fark ettim Arkadaşlarım Registry'den bir şeyler yapmamı soylediler, Acaba bu yavaşlığın formatla bir ilgisi var mıdır? COZUM: Windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
1 Once masaustunde, simgesini değiştirmek istediğiniz bir klasor oluşturun Bunu, masaustunde bos bir yere sağ fare duğmesine tıklayıp ekrana gelecek monuden YENİ * KLASOR komutunu calıştırarak yapabilirsiniz Klasorun adini orneğin DENEME yapın 2 Klasorun icine girin, DOSYA monusunden YENİ *...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
SORUN: Windows 98 yuklu bilgisayarım hata mesajları vermeye başladı Format atıp yeniden yuklemek istiyorum ama Cd key'in yazılı olduğu kutu kayıp! Bilgisayarımda yuklu olan bilgilerden bu cdkey'e ulaşmam mumkun mudur? COZUM: Elbette, bu bilgiyi Registry kayıtlarından bulup cıkartabilir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
SORUN: Ofisimizdeki butun bilgisayarlarda Windows 98 işletim sistemi kullanılıyor Ancak benim bilgisayarımda bir sorun var START duğmesinin yanındaki arac cubuğundaki Show desktopsimgesi kayboldu Bu simgeye bastığımda ekrandaki butun pencereler kucultuluyordu Cok pencere actığımı icin bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,708Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt