Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İçerisinde sensör barındıran basketbol eğitim topu, "94Fifty"

İçerisinde sensör barındıran basketbol eğitim topu, "94Fifty"
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Teknoloji geliştikçe birçok farklı alan ile hayatımıza girmeye devam ediyor Bu doğrultuda geliştirilmiş bir ürün olan 94Fifty, performans ölçümleri için içerisinde sensör bulunduran bir basketbol topu

InfoMotion Sports Technologies tarafından geliştirilen bir ürün olan 94Fifty, kişisel basketbol eğitimleri için geliştirilmiş özel bir ürün Sadece çok ileri düzey sporcuların özel eğitim koçlarına ve gelişmiş eğitim teknolojilerine sahip olabildiğini belirten firma, bu doğrultuda geliştirdiği basketbol topu içerisinde yer alan sensör ile sporcunun atış yaparken ya da topu sürerken harcadığı güç, atış açısı, top tutuşu, topu kullanma hızı, koşma vb gibi teknik veriler yanında, kişisel çalışma için özel eğitim ve oyunlar hazırlayarak bunları Bluetooth teknolojisi üzerinde akıllı cep telefonlarına (AndroidiOS) aktararak depolayabiliyor Anlık olarak veri alabilme imkanı da bulunan teknoloji, 30 metre mesafeye kadar rahatça çalışabiliyor

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt