Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İçi cız etmek ne demek?

İçi cız etmek ne demek?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İçi cız etmek ne çağırmak?,içi cız etmek anlamı,içi cız etmek

İçi cız etmek: Aniden içi sızlamak, çok üzülmekO zavallı ihtiyarı pat diye bire karşımda görür görmez içim cız etti*

Similar threads

İci cız etmek ne demek?,ici cız etmek anlamı,ici cız etmek İci cız etmek: Ansızın ici sızlamak, cok uzulmekO zavallı ihtiyarı birden bire karşımda gorunce icim cız etti
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
eski konum bu konuda hakkında açmıştım lütfen okuyun birazcık uzun olucak fakat ilk olarak verdiğim linki okuyun http:www2019comaskdoktorunuzledermihtml Derhal anında konuya giriyom bi kızla konuşuyorum kız benle uzakta akraba akraba düğünü var kız gelicekmisin diye felan sordu belli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
içi sızlamak ne çağırmak?,içi acımak anlamı,içi sızlamak İçi acımak: Bir şey veya kişinin içine düştüğü koşul nedeniyle canını sıkmak *
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
içi içine sığmamak ne demek?,içi içine sığmamak anlamı,içi içine sığmamak İçi içine sığmamak: Fazla heyecanlanmak, coşkunluk dinlemek ve sevincini belli etmekten kendini alamamakAnnemi karşımda görür görmez ne yapacağımı şaşırdım, içim içime sığmıyordu, koşup boynuna sarıldım*
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Cengiz'e Sizde Düşman Oldunuz mu ? Ezel'in bitmesine az bir zaman kaldı meleklerim Dünki bölümde Cengiz'in yaptığını hangi düşman hangi düşmana yapar O Kadar kumpas yapmış oysa Ezel'e inanılır gibi yok bu vesileyle bu senaryoyu yazanı bir kez daha tebrik etmek gerekiyor 1548662074...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt