Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İci cız etmek ne demek?

İci cız etmek ne demek?
0
132

Similar threads

İçi cız etmek ne çağırmak?,içi cız etmek anlamı,içi cız etmek İçi cız etmek: Aniden içi sızlamak, çok üzülmekO zavallı ihtiyarı pat diye bire karşımda görür görmez içim cız etti*
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
ici icine sığmamak ne demek?,ici icine sığmamak anlamı,ici icine sığmamak İci icine sığmamak: Cok heyecanlanmak, coşkunluk duymak ve sevincini belli etmekten kendini alamamakAnnemi karşımda gorunce ne yapacağımı şaşırdım, icim icime sığmıyordu, koşup boynuna sarıldım
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
ici sızlamak ne demek?,ici sızlamak anlamı,ici sızlamak İci sızlamak: Bir şey veya kişinin icine duştuğu durum sebebiyle uzulmek
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
ici rahat etmek ne demek?,ici rahat etmek anlamı,ici rahat etmek İci rahat etmek: Endişelenecek bir durum bulunmadığını oğrenerek sıkıntıdan kurtulmak, rahatlamakNe yapayım, ben anneyim, onlar sağ salim donerlerse icim rahat edecektir ancak
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
ici gitmek ne demek?,ici gitmek anlamı,ici gitmek İci gitmek: Cok fazla istek duymakVitrindeki kızarmış tavuklara icim gidiyordu ama param olmadığı icin alıp yiyemiyordum
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt