Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ici gitmek ne demek?

ici gitmek ne demek?
0
109

Similar threads

İci acılmak ne demek?,ici acılmak anlamı,ici acılmak İci acılmak: Sıkıntısı dağılıp gitmek, ferahlamakDenizi, kuşları, ağacları seyre dalarım, boylelikle icim acılır, rahatlarım
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
içi gitmek ne demek?,içi gitmek anlamı,içi gitmek İçi gitmek: Fazla fazla arzu dinlemekVitrindeki kızarmış tavuklara içim gidiyordu ama param olmadığı için alıp yiyemiyordum*
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
ici titremek ne demek?,ici titremek anlamı,ici titremek İci titremek: 1 Cok uşumek 2 Cok istek duymak 3 Bir zarar gelecek korkusu icinde bulunmakHava iyice soğudu, icim titremeye başladı, haydi iceri girelim
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
İci cız etmek ne demek?,ici cız etmek anlamı,ici cız etmek İci cız etmek: Ansızın ici sızlamak, cok uzulmekO zavallı ihtiyarı birden bire karşımda gorunce icim cız etti
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
ici icine sığmamak ne demek?,ici icine sığmamak anlamı,ici icine sığmamak İci icine sığmamak: Cok heyecanlanmak, coşkunluk duymak ve sevincini belli etmekten kendini alamamakAnnemi karşımda gorunce ne yapacağımı şaşırdım, icim icime sığmıyordu, koşup boynuna sarıldım
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt