Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İci icine sığmamak ne demek?

İci icine sığmamak ne demek?
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ici icine sığmamak ne demek?,ici icine sığmamak anlamı,ici icine sığmamak

İci icine sığmamak: Cok heyecanlanmak, coşkunluk duymak ve sevincini belli etmekten kendini alamamakAnnemi karşımda gorunce ne yapacağımı şaşırdım, icim icime sığmıyordu, koşup boynuna sarıldım

Similar threads

içi içine sığmamak ne demek?,içi içine sığmamak anlamı,içi içine sığmamak İçi içine sığmamak: Fazla heyecanlanmak, coşkunluk dinlemek ve sevincini belli etmekten kendini alamamakAnnemi karşımda görür görmez ne yapacağımı şaşırdım, içim içime sığmıyordu, koşup boynuna sarıldım*
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Içine kurt düşmek atasözü mü deyim mi? Kuşkulanmak, kendisine zarar geleceğinden şüphe etmek. "Tilkiyi civarda dolaşırken gördüğü andan itibaren içine kurt düşmüştü." Içine ateş düşmek ne demek? Yüreği yanmak. Çok büyük bir acı içinde olmak. Çenen düştü ne demek? Çenesi düşmek deyimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
İcine sinmemek ne demek?,icine sinmemek anlamı,icine sinmemek İcine sinmemek: 1 İci rahat etmemek, yaptığı şeyden memnun olmamak 2 İstediği gibi olmadığı icin rahatlık, mutluluk duymamak; tadına varamamakİşi bitirdim ama hic de icime sinmedi
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
İci cız etmek ne demek?,ici cız etmek anlamı,ici cız etmek İci cız etmek: Ansızın ici sızlamak, cok uzulmekO zavallı ihtiyarı birden bire karşımda gorunce icim cız etti
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
ici sızlamak ne demek?,ici sızlamak anlamı,ici sızlamak İci sızlamak: Bir şey veya kişinin icine duştuğu durum sebebiyle uzulmek
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt