İçiciyim Diyen Deniz Seki Özgür Bırakıldı 1548622 1548622 iciciyimdiyendenizsekiserbestbirakildi5c4e327d70756iciciyimdiyendenizsekiserbestbirakildi5c4e327d70756 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdenizsekiiasd&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KOKAİN KULLANDIĞI GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN SONRA MAHKEMEYE SEVK EDİLEN DENİZ SEKİ SERBEST BIRAKILDI Kokain operasyonunda gözaltına alınan Deniz Seki, mahkemede 'Suçum sadece uyuşturucu kullanmak' dedi ve hür bırakıldı İSTANBUL’da geçtiğimiz cuma günü düzenlenen kokain operasyonunda 16 kişiyle gözaltına alınan usta Deniz Seki tutuksuz yargılanmak üzere bağimsizlik bırakıldı Jandarmadaki işlemlerinin ardındaki dün sabah Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne gönderilen Deniz Seki ile 17 kişinin savcılıkta ifadelerine başvuruldu Savcılık Deniz Seki ile 15 kişiyi tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk ederken, Mecit Çam ise serbest bırakıldı Deniz Seki mahkemedeki ifadesinde şunları söyledi: 'Hiçbir örgüte aza değilim Kimse için uyuşturucu madde temin etmedim Son dönemde yaşadığım sıkıntıların etkisiyle uyuşturucu kullandım Şu Anda pişmanım Bir sanatkâr olarak bu durumda olmaktan büyük endişe duyuyorum Suçum uyuşturucu kullanmaktan ibarettir yeniden uyuşturucu kullanmayacağım' Duruşma, şüphelilerden 9’u hakkında tutuklama kararı verdi Deniz Seki ve 6 birey serbest bırakıldı sonra yorumlama yapacağını söyleyen Seki, bir akrabasının evine gitti 'Kadınsı duyguların kurbanıyım' Önceki gün Zekeriyaköy Jandarma Karakolu’na çağrılan Demet Akalın, Turkcell’de çalışan Can Akyüz adlı hayranını bazı telefon kayıtlarını kendisine vermeye yönelttiği gerekçesiyle ifade verdi Sevgilisi Hüsnü Şenlendirici’nin kimlerle konuştuğunu merak ettiği için Deniz Seki’yi Akyüz’le tanıştıran Akalın, “Tamamen kadınsı duygularla hareket ettim dedi Akalın, eski sevgilisi Oğuz Kayhan’ın Selin İmer’le mesajlaştığını da Akyüz doğru öğrendiğini söyledi Yeşim Salkım’dan Seki’ye takviye 14 Şubat için Kıbrıs Jasminecort Hotel’le anlaşması olan Deniz Seki’nin yerine Yeşim Salkım sahneye çıktı Bazı müşterilerin Deniz Seki’ye söz atması üstüne Yeşim Salkım, 'O da bir annenin evladı Ona fena günlerinde destek olmalıyız' diyerek Seki’ye bir şarkı gönderdi Yeşim Salkım’ın bu davranışı salonda alkışlarla yardım fark etti