Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İçime boşalacağı zaman dışarı çıktı hamile kalır mıyım ertesi gün hapı aldım

İçime boşalacağı zaman dışarı çıktı hamile kalır mıyım ertesi gün hapı aldım
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İçime boşalacağı vakit dışarı çıktı gebe kalır mıyım ertesi gün hapı aldım Merhaba Ben ilişkiye girdim fakat bakireliğimi bozmadan girdik ilişkiye girmemizde yüz üstü yatırıp ön tarafıma girdi boşalacağı sırada çıkardı sırtıma boşaldı lakin ben altında içten aktığını hissettim anında silip duşa girdim 1 saat sonra tek kullanımlık ertesi gün hapı aldık ve içtim 9 gün oldu ilişkiye gireli adetime 12 gün var daha sizce gebe olma ihtimalim var mı?  

Similar threads

Prezervatifle içime boşaldı ertesi gün hapı aldım hamilemiyim Merhabalar erkek arkadasimla 5 gün önce ilişkiye girdik icime bosaldi ama prezervatif vardi bana teftiş amacli ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı icmem gerektigini soyledi ilişkiye girdikten 6 saat daha sonra hapı ictim hiç bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Ertesi gün hapı kullananlar gebe kalır mıyım destek lütfen ? Merhaba Lütfen yanıt verin Ben geçen hafta pazartesi günü korunmasız ilişki yaşadım 25 saat sonradan ella içtim bir gün sonra kanamam oldu ama adi regl gibi değildi eksik az ve rengi siyaha yakın bir kahverengiydi normalde bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ella ertesi gün hapı kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var Ella ertesi gün hapı kullananlar değerli arkadaşlarım Ben de erkek arkadaşımla korumasız bir ilişki oldum 5 dakika içinde kendini tutamadı ben hiç bişi anlamadan içime boşaldı 6 saat sonradan eczaneden aldım ve ella ertesi gün kapı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Korunmadan ilişkiye girdik tutku suyu ile Gebe kalır mıyım lütfen cevap verin Sevgilimle korunmadan ilişkiye girdik lakin boşalmadı ve ben bakireliğimi kaybetmedim çünkü bütün girmedi çok acıyordu yani Kızlık zarıma değin erişemedi bile dışarı 2 defa boşaldı adilane temizlendi boşaldıktan 20...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Zıt ilişki sonrası gebe kalır mıyım Merhaba erkek arkadaşımla 4 gün önce ters ilişkiye girdik boşaldı ama peçeteyle sildik gebe kalma ihtimalim var mıdır  
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt