Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İçimi dökmek için yazdım.Yardıma ihtiyacım var.

İçimi dökmek için yazdım.Yardıma ihtiyacım var.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkeze SelamAşk Doktorunuz bölümü olduğu için yazıcaklarımı az çok tahmin edebiliyorsunuzdurAma bu sefer koşul azıcık daha farklıYani okulların açıldığından beri kafam çok düzensiz,fazla sinirliyim ve kendimi yoklama edemiyorumAslında şart kısaca şu;
Geçen sene dershane de bir kız görmüştümÇok güzeldi,beni etkilemiştiOkullar kapanmak üzereydiBundan dolayı onu yeniden göremem diye onunla hiç konuşmamıştımBu sene okulun birincil günü o kızı gördüğümde çok sevinmiştimİlk derse girdiğimde birde baktm aynı sınıftayızDershanede bile benzer sınıftayızOkuldan nefret edilen şey eden ben hafta sonu bile mektep olsun istiyordumBir şekilde ona yaklaşmam lazımdı, onunla sohbet etmem gerekiyorduİlk 1 hafta bunu yapamadımÇünkü ben böylece tebessüm eden birisi değilimYani sınıftakiler fazla basit espiri yapıyor ve herkez gülüyor(Sevdiğim kız bile)Bu yüzden beni biraz soğuk buldu diye düşünüyorumYanımda oturan arkadaşım espri yapanların içindeKız bana onu soruyorSebebi belliBurdan onu seviyor diye bir sonuç çıkarmıyorumAma anladığım kadarıyla böle tipleri kızlar daha fazla seviyor
Hemen soruyorum sizlere,ben kendimi nasıl sevdiririm,nasıl sevgime karşılık bulabilirim ?

Not: Yaşadığım durumları yazsam sayfalar yetmezKısaca anlatmaya çalıştımLütfen dalgasına cevap yazmayınHerkeze teşekkürler

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt