iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar ben uzun vakit bi kızı sevdim fazla sevdim aylarca bekledim dönmedi daha sonra umudu kesitim bu seferde a sosyal bi manyak oldum ondan başka hiç bi kızla konuşmak istemezdim zaten hiç bi kızla konuşmam yalnız olmayı seviyorum sevgili ile uğraşamam diyorum hep içimden zaten kimseyi sevemiyom ancak bi kızda beni kendine bağlayamadı konuştuklarım oldu onlarda en fazla 2 gün sürdü bıkıyordum alıcı desen ehh, fizik uygun kızdan yana sorun yok gerçekten ama ben sevemiyom neyse 2 ay önce bi kızla tanıştım 2 aydır o kadar sanal ortamdan muhabettimiz vardı son zamanlarda 3 kez buluştuk kız diyo işte seni sevdim ben, seni özlüyom ben falan lakin ben bi tarafımı kaldırıpta buluşmaya gidesim gelmiyo bi yandan da sıkılıyom sevgilim olsa diyom Lakin hiç mesaj atasım bile gelmiyo dedim en son bişe konuşcaksan ara beni mesajla falan uğraşamam Daha Sonra kendime BEN NEDEN BÖYLEYİM DEDİM Bunun bi çözümü değil mu acaba eskiden aiki yıl önce falan günde 2 sevgili değiştirdiğim olurdu, buluşurken coşku falan yapardım aradan yıl geçmiş bi kızla konuşuyom konuşasım bile gelmiyo ÇELIK GIBI MUYUM LAN BEN