Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İçinde Bulunduğumuz Ekonomik Krizde Dirseğine Kadar Bilezikle Sunum Yapan Kadın Tepkilerin Odağında

İçinde Bulunduğumuz Ekonomik Krizde Dirseğine Kadar Bilezikle Sunum Yapan Kadın Tepkilerin Odağında
0
42

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-55e819dcf4d56facc828e4f2b25fdb3aa1488f0b.jpg

Özellikle de içinde bulunduğumuz şu ekonomik durumda, lüks ve şaşalı bir yaşantı süren insanlar göze batmaya başlıyor haliyle.  Bugün ise sosyal medyaya yine tarzda bir paylaşım düştü. Dirseğine kadar bilezikle altın kafeste kahve sunumu yapan tepkilerden kaçamadı.

Buyrun detaylara...

Muhafazakar kesimin sürdürdüğü hayat,

Ve eğlence tarzları sık sık gündem olmaya devam ediyor.

Özellikle de içinde bulunduğumuz şu ekonomik durumda onların lüks ve şaşalı yaşantısı daha da bir göze batmaya başlıyor.

Bugün ise sosyal medyaya yine bu tarzda bir paylaşım düştü ????

1. Bu videoyu izleyenler ise tepkisiz kalamadı:

twitter.com
2.

twitter.com
3.

twitter.com
4.

twitter.com
5.

twitter.com
6.

twitter.com
7.

twitter.com
8.

twitter.com
9.

twitter.com
10.

twitter.com
11.

twitter.com
12.

twitter.com
13.

twitter.com
14.

twitter.com
Siz ne düşünüyorsunuz peki?

Buyrun yorumlara!

Similar threads

“Bugünlerde gençler kontrolden çıkmış durumda. Kaba bir şekilde yemek yiyorlar, yetişkinlere karşı saygısızlar, ebeveynlerine karşı çıkıyorlar ve öğretmenlerini sinirlendiriyorlar…” Bu cümle, komşu teyzenizin söylediği bir cümle değil; 2362 yıl önce M.Ö. 350 yılında Aristotales tarafından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Bazı şeyler vardır, anlatmakla öğrenilemez; ancak yaşamakla öğrenilir Yaşamayan bilmez Çocuğa ateşin yaktığını ne kadar anlatırsanız anlatın, onu tatmadıkça, acısını hissetmedikçe gerçek manada ateşin ne olduğunu anlayamaz Yaşamadıkça zararının tam olarak anlamanın mümkün olmadığı hususlardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Amaç – Genç kız ve erkeklerin cinsellik ve gebelik konularında okul ve aile ortamlarında yeterli eğitimi alamamaları, doğru ve güvenilir internet bilgilendirme kaynaklarına ulaşamamaları, ömürleri boyunca devam edebilecek psiko-seksüel sorunlar geliştirmelerine, hem fizik hem de ruhsal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karar müellifleri Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'a konuştu. Ali Babacan'ın kuracağı partide yer alıp almayacağına ait soruya cevap veren Gül "Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra etkin siyasetin içinde olmayacağımı söylemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karar muharrirleri Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'a konuştu. Ali Babacan'ın kuracağı partide yer alıp almayacağına ait soruya karşılık veren Gül "Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra faal siyasetin içinde olmayacağımı söylemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt