iltasyazilim
FD Üye
İçinde melek sözcüğü geçen atasözleri nelerdir yazarmısınız
Cevap: İçinde melek sözcüğü geçen özdeyiş nedir?
İçinde melek sözcüğü geçen deyimler şunlardır:
melek yüzlü iblis , melek gibi uyuklamak
İçinde melek sözcüğü geçen hoş sözler ise şunlardır:
Uzun süredir hayvan gibi yaşıyoruz ama bir melek gibi öleceğim; Tanrı ile yüzyüze geldiğimizde ne denli sevdiğimiz ölçüsüyle yargılanacağız Sevgi kendini kurban edebilmektir Rahibe Teresa
Insanlar melek, melekler de Tanrı edinmek isterler Alexander Pope
Eğer, bütün gücümle bağırsaydım, melek saflarından beni kim duyacaktı? Rainer Maria Rilke
Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuşturuncaya kadar mermeri oydum Michelangelo Buonarroti
Cennette bir melek özel kişi değildir George Bernard Shaw
Barınak çukurlarında melek bulunmaz Charles Bukowski
in sessizliği suya çığlıkları ise gökkuşağına aynı İskender
Devlet insan tabiatının bütün özellikleri ile yansımasından başka bir şey yok midir? Eğer, insanlar melek olsalardı, o zaman devlete lüzum olmazdı Eğer melekler insanları yönetselerdi, o vakit da devleti kontrol etmeye ve sınırlamalar getirmeye gerek olmazdı
James Madison *
Cevap: İçinde melek sözcüğü geçen özdeyiş nedir?
İçinde melek sözcüğü geçen deyimler şunlardır:
melek yüzlü iblis , melek gibi uyuklamak
İçinde melek sözcüğü geçen hoş sözler ise şunlardır:
Uzun süredir hayvan gibi yaşıyoruz ama bir melek gibi öleceğim; Tanrı ile yüzyüze geldiğimizde ne denli sevdiğimiz ölçüsüyle yargılanacağız Sevgi kendini kurban edebilmektir Rahibe Teresa
Insanlar melek, melekler de Tanrı edinmek isterler Alexander Pope
Eğer, bütün gücümle bağırsaydım, melek saflarından beni kim duyacaktı? Rainer Maria Rilke
Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuşturuncaya kadar mermeri oydum Michelangelo Buonarroti
Cennette bir melek özel kişi değildir George Bernard Shaw
Barınak çukurlarında melek bulunmaz Charles Bukowski
in sessizliği suya çığlıkları ise gökkuşağına aynı İskender
Devlet insan tabiatının bütün özellikleri ile yansımasından başka bir şey yok midir? Eğer, insanlar melek olsalardı, o zaman devlete lüzum olmazdı Eğer melekler insanları yönetselerdi, o vakit da devleti kontrol etmeye ve sınırlamalar getirmeye gerek olmazdı
James Madison *