Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İçişleri Bakanı Soylu'ya Hakaret Eden Kişi, 'Öfke Kontrolü' Seminerine Katılma Şartıyla Serbest Bırakıldı

İçişleri Bakanı Soylu'ya Hakaret Eden Kişi, 'Öfke Kontrolü' Seminerine Katılma Şartıyla Serbest Bırakıldı
0
26

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-24aa4730129beea486d9daea915ae36edf040b70.jpg

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya toplumsal paylaşım sitesi üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan kuşkulu, sevk edildiği hakimlikçe "İstanbul Anadolu Adliyesi Kontrollü Hürlük Müdürlüğü'nün belirlediği yerde haftada en az bir kere olmak üzere öfke denetimi semineri ve seanslarına katılma" kaidesiyle özgür bırakıldı.

Öfkesini denetim edemediğini söyledi

Facebook üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında hakaret içeren paylaşımlar yaptığı belirlenen kuşkulu S.E., gözaltına alındı.

Emniyetteki süreçleri tamamlanan kuşkulu, Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Basın Hataları Soruşturma Ofisi'nce tabiri alınan kuşkulu, kelam konusu paylaşımın yapıldığı hesabın kendisine ilişkin olduğunu belirterek, hakaret içeren paylaşımı yapıp yapmadığını hatırlamadığını savundu.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle psikiyatrik tedavi gördüğünü ve ilaç kullandığını, bu nedenle de gündelik hayatta öfkesini denetim edemediğini lisana getiren kuşkulu S.E., paylaşımı nedeniyle İçişleri Bakanı Soylu'dan özür dilediğini aktardı.

Öfke denetimi seminerine katılacak

Kuşkulu S.E., daha sonra "kamu görevlisine alenen hakaret" cürmünü işlediği gerekçesiyle hakkında "öfke denetimi seminer programına katılması" şartını içeren isimli denetim önlemi uygulanması istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, savcılığın talebini kabul ederek, kuşkulu S.E.'nin, "İstanbul Anadolu Adliyesi Kontrollü Hürlük Müdürlüğünün belirlediği yerde en az haftada bir olmak üzere öfke denetimi semineri ve seanslarına katılma" ve "konutunu terk etmeme" kaidelerini içeren isimli denetim kararları kapsamında özgür bırakılmasına karar verdi.

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt