Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İçki ve Namaz hakkında... (lütfen yardımcı olun)

İçki ve Namaz hakkında... (lütfen yardımcı olun)
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar

Sizden küçük bir sualim olacak Bir kimse bira veya herhangi bir alkollü içecek aldığında onun namaz kılması için ne kadar süre beklemesi gerekir? Tövbe edip ertesi gün namazına dönebilir mi ?

Tam anlatamamış olsamda kimi toplumdan olanlar alkol alan bir kişinin vücudundan alkölü atması 40 gün sürer diyorlar Böylece 40 gün boyunca kıldığı namaz kabul olmazmış Benide bu konu düşündürdü

40 Gün meselesi doğru mudur? Eğer yanlışsa bu aLkolü atma meselesi ne kadar zamanda gerçekleşir?

Bilge ve araştırmış biri beni aydınlatırsa çok sevinirim lütfen bu konuda bana yardımcı olunuz

Şimdiden Teşekkür ediyorum Allaha Emanet olun

Similar threads

“ Namaz dinin direğidir ( Hadisi Şerif ) Hayatımızı kelimelere dökecek olsak onu şu şekilde tanımlaya biliriz Hayat , vesileler toplamıdır Dikkatle bakacak olursak hayatımızın vesilelerle örülü olduğunu görmek hiç de zor olmayacaktır Bir vesileyle doğduk , doğumumuzun vesilesi anne babamızdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Cemaatle namaz Sual: Teheccüd namazı kılıyorum Fakat sabah namazına camiye gelemiyorum Bir mahzuru var mıdır? CEVAP Hazreti Ömer, sabah namazında, camide Süleyman isimli bir genci göremeyince, nerede olduğunu sordu Dediler ki: (O, gece pek uyumaz Teheccüd ve benzeri nafile ibadetle meşgul olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız Namazlar İle İlgili Bilgiler Bu Başlıktadır Destur Ne Demektİr? Nerelerde SÖylenİr? Kalıcı Dövme Yaptırmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Hz. Ebûbekir (r.a.) kimdir? Peygamber (s.a.s.) Efendimiz’in en yakın dostu, Altın Silsile’nin ilk halkası, cennete ilk girecek kişi, ikinin ikincisi, ilk Halife; Hz. Ebubekir’in (r.a.) hayatı. Hz. Ebûbekir’in radıyallahu anh soyu, doğumu, Müslüman oluşu, hicreti, şahsiyet ve karakteri, firaseti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Aile Reisi Ve Baba Olarak Hz. Peygamber (s.a.v) Hz. Peygamber (a.s.m.), bütün hayatı boyunca bizzat kendisi "Ey Rabbimiz! Bize dünyada da ahirette de iyilik ver, bizi cehennem azabından koru" (2/Bakara 201) ayetinde olduğu gibi dünya ve ahiret dengesini, yaşayışında tesis etmiş, bunu aile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
284
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt