iltasyazilim
FD Üye
Biraz zahmetli ve ağır yemek statüsünde olsa da Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız vazgeçilmez bir lezzet
Öncelikle eğer içli köfte yapmaya karar verdiyseniz bir gece önceden kıymayı kavurup kurumayacak şekilde kapaklı bir kaba alırsanız içerisindeki yağın donmasını sağlamış olursunuz
350 gram kıyma
2 su bardağı ince bulgur
1 su bardağı irmik
1 Adet yumurta
yarım su bardağı un
Orta boy kuru soğan
Biber salçası
Bir çay bardağı ceviz içi
2 Yemek kaşığı tereyağı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
baharatlar ve tuz
İçli köftelerinizi alt kısmı yuvarlak bir çay bardağının etrafında köfte hamurunuzu pratik bir şekilde inceltebilirsiniz Afiyet olsun
Öncelikle eğer içli köfte yapmaya karar verdiyseniz bir gece önceden kıymayı kavurup kurumayacak şekilde kapaklı bir kaba alırsanız içerisindeki yağın donmasını sağlamış olursunuz
350 gram kıyma
2 su bardağı ince bulgur
1 su bardağı irmik
1 Adet yumurta
yarım su bardağı un
Orta boy kuru soğan
Biber salçası
Bir çay bardağı ceviz içi
2 Yemek kaşığı tereyağı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
baharatlar ve tuz
İçli köftelerinizi alt kısmı yuvarlak bir çay bardağının etrafında köfte hamurunuzu pratik bir şekilde inceltebilirsiniz Afiyet olsun